POTI COMANDA DE AZI, pe bookzone.ro, AICI.

555.
Eu zic ca e putin, putem mai mult! Pe masura ce creste numarul de cazuri, ne ambitionam tot mai tare sa aruncam masca aia care a devenit „botnita”. Nu mai e o masura de protectie, e „botnita”, blestemata de din ce in ce mai multi influeceri sarcastici, cincigeisti, pezedisti, antenisti sau doar prosti.
555 de cazuri azi.
Eu zic ca e putin. La cat de smecheri suntem, la cate legi incalcam pe principiul „nu mi se intampla mie”, la cate chiuturi se aud noaptea din Vama si de la Loft, eu zic ca stam bine. Prea bine! Ok, in realitate sunt mult mai multe, dar testam asa, cu lingurita.

555.
Pai maghiarii astia nu-s ei prosti ca respecta regulile? La ei, Covid aproape ca s-a stins!!! Fraierii de unguri respecta regulile, iar amenda e amenda. Nu ca „stai sa vezi, CCR a zis ca nu e constitutional, ca… ”

555!!!
Bai, baieti, noi abia acum eliberam bolnavii din spitale! Pac, dati buzna in populatie, baieti, ca masti oricum nu purtati, ce dreaq! „Jos masca!”, nu zic asa romanii? Pai in scurt timp o sa fie si „Jos spalatul!”, ca si ala e o constrangere.
„Ne fura Arafaaatiiii, ne obliga sa purtam masca!!!” Da, ne fura toti. De 30 de ani. Pentru ca asa votati. Votati „sa fure, dar sa faca si ceva!” Uite, acum fura, maine fac ceva. Dupa dorinta, chipul si asemanarea acestei tari! Dar daca astia fura, noi nu ne mai protejam? Atat de tonti suntem? E retorica.

Abia acum incepe, baieti! Cand toata Europa o sa scape de Coronavirusul asta nesimtit, noi abia o sa incepem!
Pentru astia cu „Jos Masca!” in gura, numai de bine. Injurati mai jos, apoi va blocati singurei, sa nu pierdem vremea.

*Cititul desteapta! Las imediat in comentarii si link de unde se poate lua cartea lansata azi. Inca n-am bani de reclama la Pro tv, asa ca abuzez de pagina asta.

Ps: poti comanda de azi, AICI, noua carte. Sper din inima sa va placa! ACCESAND ACEST LINK, AI 20% REDUCERE!

 

 

 

 

Cititul desteapta! Oferta speciala ASTAZi, 7 iulie!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *