Daniel Gheorghe, deputat PNL:
“In acest Parlament, curge sângele geților și dacilor care au trăit acum 2000 de ani și care au creat o mare civilizație a Europei!”

Marea Civilizatie a Europei? Da, pentru ca avem dovezi clare, domnu’ deputat, ca dacii construiau amfiteatre, forumuri, strazi pietruite, ca aveau canalizare, ridicau temple. Bai, aberel, bai, mare dacolog, avem asa:

-nu exista niciun cuvant lasat de la daci. Cu radacina dovedit dacica, la asta ma refer. Varza, barza, viezure manz sunt cuvinte “presupus” dacice, pentru ca nu li s-a gasit originea prin alta parte.

-la nivel de constructii-caci asta face o mare civilizatie a Europei, constructii-dacii erau incepatori. Templul lor, facut la mai mult de 2000 de ani dupa prima piramida (Djioser-2488 ien), era la nivel de joaca de copii. In afara de urmele unir fortarete de aparare, nu au lasat mare lucru.

-strazi pavate? Romanii au lasat asa ceva, strazi cu piatra care rezista si azi, poduri, viaducte. Le puteti vedea, domnu’ deputatel, daca va miscati funduletul si circulati prin Europa.

-urme ale unei civilazatii mai dezvoltata decat media? Grecii au lasat, romanii au lasat. Dacii nu.

-stil de arhitectura? Sigur, renumitele coloane dacice, invizibile de altfel, si cariatidele imaginare.

-arta? Ne referim la sculpturi (alea pe care colegii de partid le promoveaza acum in randul tinerilor) si la fresce. Pai stiti dvs. vreuna pe care sa o fi lasat aceasta mare civilizatie dacica?

E o singura explicatie, domnu’ deputat si dragi fani daci: oamenii astia levitau, nu aveau nevoie de strazi, nu aveau nevoie de temple pentru ca se mai teleportau pe la Sfinx, din cand in cand, direct in cer. Nici de arta pe ziduri sau de sculptura nu aveau nevoie dacii, pentru ca eu sculptau direct virtual, in holograme, apoi si le trimiteau pe mobil.

Daca nu erau romanii si grecii, pe teritoriul Romaniei de azi am fi avut, drept urme ale unei mari civilizatii, aproape nimic. O Sarmisegetusa si ramasitele unor forturi de aparare. Atat.
Fizic, suntem o combinatie de rase, de la daci, la romani, slavi, tatari etc.. Altfel, in ceea ce priveste civilizatia, le datoram putin grecilor, pentru cetatile senzationale din Dobrogea, si datoram aproape tot romanilor. Din care ne si tragem partial si care erau, intr-adevar, o mare civilizatie.

Sa injure acum, aici, fiii lui Decebal!
Cat despre deputatii PNL: la scoala, ba! Ca de aberat poate orice prost de la PSD.

5 Comentarii la “Cat de avansata era “marea civilizatie dacica”?

  1. Ovidiu Nicolaescu says:

    S-a gasit un destept care il contrazice pe Herodot . Obiceiul de a-ti blama inaintasii este echivalent cu violul asupra propriei mame pentru a fi pe placul strainilor . Nu are nici un rost sa comentez unuia care face asemenea articole .
    Eu as spune despre cel care a scris articolul ca este cel mai nedemn urmas al unor bravi inaintasi . Romanii se laudau cu descendenta dacica iar la poarta fiecaruia stateacate o statuie de dac care te privea de sus mandru .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *