FOLLOW SI LIKE PE FACEBOOK: Silviu Iliutacronicipebune

Pe mine ma ingrozeste ce spune omul asta. Asta inteleg romanii prin carantina? Pai va dati seama ca avem zero sanse? Zero barat. Un autocar plin cu copii tocmai vine din Italia. In mod normal, ar trebui sa intre in carantina. Cititi si va minunati:

Dan Bucura: “Prostie și ticăloșie la un loc! Carantina de pe aeroportul Otopeni a fost o bătaie de joc și o minciună ordinară! Am fost în primul avion care a aterizat la București, direct din patria coronavirusului italian (provincia Lombardia)❗ Adică zborul de Bergamo care a aterizat undeva la ora 15. Anunțurile lui Arafat, Streinu Cercel și alții vorbeau încă de dimineața despre o carantină strictă, culoare separate, asistență medicală și alte măsuri luate pentru toți cei ce vor veni din Italia..

Povești și minciuni! În afară de polițiștii de Frontieră, depășiți oricum de situație, nu ne-a întâmpinat nimeni. Ne-au înghesuit ca pe vite într-un holișor, unde am completat niște formulare. Fiecare cum a vrut și cum a știut. Apoi le-am predat acelorași polițiști. Nimeni nu ne-a spus nimic de vreo carantină, de obligații sau masuri de prevenție!

Câteva ore mai târziu l-am auzit la TV pe medicul Streinu Cercel că noi suntem în carantină la domiciliu! La domiciliul cui, măi mincinoșilor?! Nu ne-a spus nimeni de așa ceva pe aeroport!! Oare câți dintre sute de români întorși din Lombardia au ascultat la TV bazaconiile doctorului Cercel?! De la tv trebuiau sa afle?! Vă bateți joc de noi, incompetenților!!… “

Oamenii completeaza niste formulare, apoi pleaca acasa? Asta e numiti voi “carantina”?! Serios?

Citeste si: “Stimati clienti, deschidem casa 4 pentru dumneavoastra.”

Bai baieti, trezirea! O patim mai rau decat la Colectiv daca veti continua sa fiti asa superficiali. Cititul desteapta!!! Silviu Iliuta “Cronicile /p>

2 thoughts on “Ce inteleg romanii prin “carantina”.

  1. Cristi says:

    Autoritatile noasre niste gunoaie. Personal am zburat pe data de 6 si 7 februarie pe ruta Jarsuguda-Delhi-Moscova-Bucuresti. La fiecare transfer controale cu camere de termoviziune. La Bucuresti sosire un singur post de control pasapoarte pe care se lafaia un A4 cu inscriptia CHN si atat.
    Pe 12 februarie am plecat pe ruta Bucuresti-Viena-Minsk. La Viena si Minsk acelasi control cu camera termoviziune. La Minsk chiar la usa de iesire din avion.
    Ma intreb si eu ca orice om normal. Romania , ISU,DSP, etc nu detin astfel de aparate?
    Ce naiba iar ne-a luat pe nepregatite acest fenomen ce a explodat de mai bine de 1 luna? De formulare avem nevoie?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *