l

Am tot citit: „baaa, ce haine de firma au ucrainenii veniti in Romania! Baaa, ce masini au!”
Acum as vrea sa va spun ceva. Stati in Kiev, intr-un apartament. Munciti,
faceti afaceri, iesiti la film, va distrati, castigati mediu sau bine, va permiteti o masina ok, niste haine bune. Bum, vine o bomba langa casa voastra. Trebuie sa fugiti repede, sa treceti granita. Intrebare: ce luati de acasa? Hainele de firma si masina din fata casei? Sau fugiti la vecinu sa ii luati chilotii Tetra si Trabantul ca sa vada romanii ca sunteti amarat cand ajungeti la ei in tara?
E retorica.

Silviu Iliuta, blocat. Ma gasiti aici: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10228218537390989&set=a.10200873945713287&type=3

A aparut! carte noua. Comanda AICI

 

OFERTA SPECIALA:

Pachetul Silviu Iliuta

 

5 thoughts on “„Ce refugiati sunt aia cu haine de firma si masini de lux?’

 1. Skimes says:

  Băăă , subiect mai prost nu vă găseați, nici nu mai contează ce stare financiară aveau sau au , granița aia își are rostul ei și nu știam că a fost supus votului dacă păstrăm granița sau renunțăm la ea sau la scopul ei unic . Statul este stat , dar interesele poporului când le urmăm ?! că doar sunt banii lui și până acum am observat că se urmărește doar executarea silită la plăți de amenzi și taxe chiar când economic vorbind stăm mai prost ca oricând .
  + Că pe boschetarii vorbitori de limba română nu am văzut să îi ducă statul român la alimente și căldură nici măcar iarna .

 2. Marian says:

  Ce refugiați sunt ăia care, după ce oamenii străbat zeci, sute, mii de kilometri să i ajute cu ce pot, mâncare, haine, apă, pampers și altele, strâmbă din nas și nu doresc acele lucruri? Sau fac figuri că nu le place nu știu ce cazare sau mâncare caldă oferită de noi? Hmmm?

 3. Luka says:

  Buna ziua,
  Cu tot respectul… Ma uit in jurul meu… Si totodata si la mine…. Vad tot felul de oameni care muncesc decent…. Dar sincer nu vad pe nimeni in proximitate cu masini de lux, haine de firma…. Cei mai multi nu au nici macar trabantul la care faceti referire…. Postarea dvs este rupta de realitate….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *