Din ciclul : Mama ei de limba română! image1 Ai un caine pătrat acasă?  Il iubesti foarte mult si il alinti Pătrătel. Partea proastă e că lumea se uită ciudat cand iesi cu el pe stradă. Oamenii nu il inteleg, iar animalele se fac că nu il cunosc. Poate pentru că nu  găsesc să miroasă chestia aia rotundă din cainele ăla pătrat! Să fim sinceri…cainele ăla pătrat e o ciudatenie! In plus, cand latră, el scuipă „pui de 100 de grame” Dar, nu te ingrijoara: de acum el are o alinare! A apărut mancarea specială pentru cainii pătrati!  Dacă tot e trist, măcar ai cu ce să-i umpli burdihanul! Cu pisica aia triunghiulară incă nu ai noroc. tarc-bebe …in schimb, dacă ai un bebelus „standard”: te-ai scos!  O curiozitate mică: tanti sau nenea de la Auchan, care e standardul la un bebelus? Cam de cate kilograme să fie? 1441187_10152123974271757_856245298_n Aceasta este oferta verii! Bei câte o guriţă, plăteşti câte o guriţă! Acum, dacă mai găsesti  o berică in rate, mititei pe card de credit, scobitori la bucată si pâine la felie…te-ai scos! 10393747_10153056304794140_8320023324563608479_n Omul gospodar isi ia vara sanie si cadou de Valentine’s Day… toamna. Fericirea are un nou nume: Fabio! Nici nu stii cat se va bucura sotia ta! Sau prietena! Sau…prietenul.   Citeste si: POVESTI

„Toate titlurile bune au fost date”, de Silviu Iliuta. Costa 39 de lei si se comanda online de pe site-ul www.bookzone.ro.

Fragment din carte
„Mult mai bine în patul virginei. Și stai și așteaptă… Și oftează… Și stai, și sărută, și ține-ți mâinile departe… Și stai, și….
-Tebya ne ebut, ti ne podmakhivai! Dacă nici asta nu era limba rusă!!
-Repede! îmi zice Amy. Ai prezervativ?
-Două cutii…
-Două… ce?!
-Prezervative.
Atunci mi-am dat seama că să îți pui prezervativul pe organul fericirii este una dintre cele mai grele treburi atunci când ești în călduri. În primul rând, e aproape imposibil să desfaci fără gură folia aia inutilă de plastic. În al doilea rând, e musai să continui să o săruți în timp ce faci asta, ca să nu se înmoaie treaba. Apoi trebuie să ai mare noroc să nimerești fața și dosul cauciucului. Îmi trebuie o Facultate de Pus Prezervativul sau ceva… -Daca îți sare de pe ea, e pus invers! spune.
-De pe ce?
-De pe… dânsa.
-Îmi sare.
-Atunci întoarce-l.
În sfârșit, momentul dezvir… ”
.”

rrrr

 

14 thoughts on “Cele mai tari oferte din magazinele patriei! (1)

 1. Vasile says:

  ”Biscuiti pt caini patrati cu pui 100GR”-au omorât limba română,săraca de ea. Nu înțeleg de ce dracului,nu folosesc un font cu diacritice pentru limba rămână,înțeleg e 100$ să cumperi un font profesional,dar poți folosi ”Gill Sans” sau ”Verdara” instalate pe calcutator automat, care au diacritice și pentru limba română. Am văzut la multe magazine reclame sau afișe în halul ăsta, create de unii autoproclamați graficieni, care habar nu au concepte de bază a design-ului. Și când văd ”pt” în loc de ”pentru” îmi iese bube în cap,nu mai zic de cratimă. Ce este atât de greu ”Biscuiți pentru câini,pătrați cu pui,la 100gr.”.

 2. Felix says:

  Sau…”100 gr biscuiti patrati cu pui pentru caini”… desi chiar si formularea asta ar implica faptul ca exista pui pentru caini si pui pentru altceva…:))

 3. catalina says:

  Multumesc 🙂 Limba romana este o piatra de incercare pentru multi dintre noi si, uneori, pare izvor nesecat de umor … involuntar. Asociem sarbatoarea de Sf. Valentin cu vanzarea de castraveti? Asta da curaj :))) si imaginatie 🙂 Apoi, sa vindem alcool oricat si oricum, chiar si in rate ! Eventual, fara dobanda, caci pe asta o vor plati clientii la spital, cand se vor trata de tot felul de boli asociate. Oricum, departamentul de marketing este foarte „creativ” ! La mai multe campanii „originale”!

 4. Laura says:

  Faza cu ” pâine la felie” m-a amuzat foarte tare pentru că mi-am adus aminte de ceva. Lucram într-un mini-market în care vindeam și produse de panificație. Într-o zi, a intrat în magazin o doamnă care se tot holba la raftul cu pâine. La un moment dat mă întreabă :” domnișoară, pâinea o feliați? „. Eu îi răspund afirmativ ,de lângă feliatorul de pâine. Mi-a spus prompt ” 3 felii, vă rog! ” :))

 5. Gina Sasarman says:

  Hai sa ne vedem fiecare bârna din ochii noștri si apoi paiul din ochii vecinului!

  „Dar, nu te ingrijoara: de acum el are o alinare!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *