Cititul desteapta:

Cartea Detectiv de Romania, Silviu Iliuta

 

 

Cristian Tudor Popescu, specialist si in sexologie: „Fetele care se masturbează clitoridian, în adolescență, ar trebui să știe, să le spună omul ăla care face curs la școală, că e posibil să li se deformeze centrul sexual de pe scoarță, în așa fel încât să nu mai fie satisfăcute de relațiile sexuale normale. Asta este o chestiune medicală. Și ele nu știu acest lucru, când practică masturbarea așa cum o practică 80-90% din adolescenți, care practică masturbarea. E nevoie de terapie sexuală, nu de educație sexuală!”
Are dreptate maestrul! As adauga doar: „baietii care o fac tot timpul gandindu-se la ei insisi, cu poza lor in fata, ar trebui sa stie, sa le spuna profesorul, ca in viitor e posibil sa li se deformeze centrul neuronal. Si ca daca se vor gandi numai la ei mereu si nu vor interactiona cu fetele, e posibil ca atunci cand apar la televizor sa inceapa sa faca pe circarii, sa fie penibili, totul din dorinta de a arata lumii ca se pricep la orice, de la tenis la centru sexual feminin. Desi ei doar tenis au mai vazut, de centru nu se pune problema.
80-90% dintre narcisistii care practica masturbarea ajung sa se indragosteasca atat de tare de ei insisi incat la batranete se cer singuri de sotie, iar suferinta cand nu se mai suporta si se despart e atat de mare incat au nevoie de terapie, de psiholog.”
Are dreptate, nu va mai luati de maestrul clitoridian tare-n tenis!
Cititul desteapta:

Cartea Detectiv de Romania, Silviu Iliuta


“Cronicile


Cartea Detectiv de Romania, Silviu Iliuta

2 Comentarii la “CTP – declarat cel mai tare specialist clitoridian tare-n tenis!

  1. Barbu says:

    Eu credeam până acum că toată scoarța cerebrală este formată din mici centri sexuali, mai mult sau mai puțin deformați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *