and1
and2
Pentru ca 25 000 de oameni au apreciat postarea „Andrei”, 22 895 au distribuit-o, iar 30 599 au scris „particip”… simt nevoia sa scriu acest mic indreptar.

Asadar, cum deosebesti o pagina oficiala de una facuta pentru fraieri:
1. Cauta artistul sau vedeta pe google. In primele anunturi va aparea si pagina oficiala.
2. Intra pe site-ul artistului. Site-urile nu se cloneaza la fel de usor ca paginile de fb, sunt cele mai sigure. Pe site trebui sa aiba o iconita care duce catre pagia oficiala de facebook.

veri
3. E important ca pagina sa aiba semnul verified. Daca are, sigur e pagina oficiala a vedetei. Pot fi si pagini oficiale in curs de verificare, nu toate au acest semn.
4. Ce poti face daca depistezi o pagina falsa? Raporteza-o la facebook.

Daca te intrebi de ce apar paginile false, raspunsul este: ca sa ii prosteasca pe creduli. Si sunt multi, mult prea multi. Oamenii participa cu zecile de mii, ei isi cresc numarul de aprecieri pe pagina, apoi iti pot vinde orice: de la biscuiti, la telefoane si masini. Sau vand link-uri catre site-uri care se monetizeaza. Scopul final e sa iti dea o mare teapa. Iar tu esti cel prostit.
Nu te lasa pacalit, fii istet! Distribuie acest mic indreptar. 

AI CARTE, AI PARTE! „Toate titlurile bune au fost date”, de Silviu IliutaCosta 38 de lei si se comanda online de pe site-ul www.bookzone.ro.

Fragment:”De câte ori o prindeam la ghena de gunoi pe vecina de 35 de ani îmbrăcată într-un halat mulat pe corp… o luam razna. Organul fericirii îmi mulțumea pentru fiecare întâlnire cu ea. Odată, pe la 12 ani, m-am prefăcut că plâng. Era miloasă și bună la suflet așa că a lăsat găleata și m-a luat în brațe pe hol. Am plâns mult, lipit de pieptul ei. Cu buzele pe sânii ei, inventam o grămadă de povești triste despre școală. Eram bătut zilnic cu cureaua de un băiat mai mare, prietenii nu mă alegeau în echipa de fotbal, iar profesoara de matematică mă ura și mă asculta în fiecare zi.
-În plus, o colegă mi-a spus că sunt gras.

Dacă nemernicul ăla de bărbat al ei nu o chema în casă, eram
în stare să inventez ore în șir povești triste despre abuzuri în familie și rude apropiate grav bolnave.”

cover_blogb

Recente

2 Comentarii la “Cum deosebesti o pagina oficiala de una pentru fraieri.

  1. Pingback: Cum deosebesti o pagina oficiala de una pentru fraieri. – Auzi

  2. Pingback: Cum deosebesti o pagina oficiala de una pentru fraieri. – Stiri.US

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *