(sursa poza: facebook)

Bine, pe asta poti s-o explici usor, dar cum explici discursul lui Dancila la Parlamentul European?

Foaia pe care a avut-o in aman Dancila la Parlamentul European a fost fotografiata. Iata notitele:

„Ce trebuie sa stiu decat cand merg la parlamentul ieuropean:
Idei care trebuie sa le sustin, de la echipa mea:

1. Nu ma trage-ti voii pe mine la raspundere, saracilor!
Daca incearca vrr-unul sa ma ia la rost, ii spun ca seful meu e mai bogat decat toti fraierii de aici la un loc. Va cumpara pe toti daca e, fraierilor.

2. E unu Timbermans care se lu-a tot timpul de mine sic and lucram la uie ca sunt agramata. Acum vin de pe positive egala, eu premier la teleorman, el la ue. Totusi e o diferenta intre noi, teleorman macar exista dar cine a aauzit de tara UE?

3. Va fi tot felul de parlamentali care se va lua de faca aia cu bataia din strada de pe 10 august cand am caftit niste resist. O bag neaparat pe aia cu: si voi ii bateti si nu va mai zice nimeni nimic, chiar zilele trecute in capital frantei, brusseles, sa antamplat sa puie tunuri cu apa.

4. Va fi si un parlamental spaniol rau care va zice ca noi incalcam democratia. Lu’ asta ii raspund ca si in spania la el a fost dictatura lui franco nero si nimeni nu ia mai zis nimic.

5. Daca se i-a de mine si unul din germania, io bag pe aia cu mussolinni, ca si ei au avut dictatori si nu a mai zis ue nimic.

6. Neaparat sa par sigura pe mine cum mia zis si domnul presedinte si chiar sa zambesc orice ar spune in engleza, chear daca vor sa ma inerveze. Nu e greu, eu ma inervez greu pentru ca nu inteleg engleza.

7. Sa strang palme, sad au noroc, sa strang maini cu totii de acolo ca sa prea pozele antena 3 si sa se vada ca sunt prietena cu toti.

8. Sa nu uit sa ii aduc lu’ sefu uiski din ala bun ca la noi e numai marfa contrafacuta ca guvernul e prost si nu controleaza.

9. Daca imi spun de legile justitiei trebui sa leo bag pe aiia cu mii de romani au fost ascultati de servicii sic a protocoalele si dastea.

10. Daca recomanda sa merg la comisia de la Venetia sa le zic ca merg, normal, Am mai fost acum 10 ani la Venetia, dar nu am vizitat-o calumea ca era inundata. ”

 

OFERTA:

 

 


FOLLOW SI LIKE PE FACEBOOK: Silviu Iliutacronicipebune

 

Toate trei volumele SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI. Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK

Fragment: „Iubita mea, sunt beat. De două ore stau ascuns în toaletă şi tresar la fiecare bătaie în uşă. Zac aici, pe jos, nu pentru că simt o plăcere deosebită de a sta cu costumul meu din liceu pe urina de pe jos, ci pentru că nu am găsit altă cale. De dimineaţă beau. Beau încontinuu, cu neamurile tale, cu naşii, cu neamurile mele, cu nişte vecini, cu trecătorii, cu vecinii.
M-a tăiat tac-tu! De aia beau, să uit. Şi să sper că n-a făcut-o intenţionat. Vestea bună e că de când beau mi s-a oprit sângerarea. A, şi mai e una: sectanţii ăia au vândut patru aspiratoare şmechere, de mii de dolari, rudelor tale. Ceea ce e bine pentru că am câştigat comision o cutie de detergent. Nu te îngrijora, în patruzeci și opt de rate lunare scapă de zece la sută din costul total, apoi îl pot da înapoi.
I-am pupat în mod egal pe toţi, şi pe ai tăi, şi pe ai mei. Am mai turnat în mine şi câteva pahare cu şampanie, de unde şi incoerenţa.
Mătuşa ta mi-a zis:
– Mânca-l-ar mătuşa de băiat! Bine ai venit în familie!
Şi m-a pupat pe gură. Am vrut să îţi zic eu primul, în caz că o să afli peste ani.
NU am o aventură cu mătuşa ta şi… NU vreau una! Nu pentru că nu o găsesc atractivă, să nu mă înţelegi greşit, nu am nimic personal cu ea. Doar că mustaţa ei îmi aduce aminte de tatăl tău.
NU o să merg în vizită de Crăciun acasă la ea, asta ca să ştii de acum.
Acum,iubita mea, citesc citatele mâzgălite pe pereţi. Cred că avem mulţi psihopaţi în familie. Unul a scris cu litere roşii, mari: DE CEEEEE, DOAMNEEEE? Cred, de fapt sunt sigur, că e tac-tu.
Altul a scris: CIORBA – DE RAHAT, FRIPTURA – TARE, SARMALELE – ORIBILE. Cred că e bunica.
Apoi, am convenit că nu ascultăm manele la nuntă? Am convenit! Şi de două ore avem numai manele.
– Decât două-trei piese pentru prietenii mei din armată! „Hai, liberare!“ a zis tatăl tău. După care s-a uitat urât la mine şi m-a întrebat:
– Nu e însărcinată fata mea, nu? Aţi glumit voi. Hahahah!
Unchiul meu a dat mâna cu Makele. După ce l-a atins, și-a scuipat în palmă şi s-a şters pe cămaşă jumătate de oră.
Ray dansează cu mătuşa ta. Nu sunt sigur că nu îl violează până dimineaţă.”

s

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *