Suparare mare pe un primar PNL pentru ca il ataca lumea.

Sarmanul defavorizat, pe numele sau de baiat Damian Butnariu, primar in Mogosesti Siret-Iasi, a facut sex cu doua MINORE, acum 13 ani. Minorele au fost aduse de proxeneti in sediul primariei, unde craiul a si platit 100 de lei in schimbul serviciilor. Una dintre ele fusese rapita chiar de la scoala, cu cateva ore inainte. Nu stiu exact unde s-a intamplat actul, dar presupun ca pe biroul primarului, pe niste dosare cu acte, cum a vazut el in filme.
Iar acum omul e suparat ca lumea ii tot aduce aminte de ce a facut. El a uitat. Intrebat de cei de la Ziarul de Iasi ce parere are despre practic situatia asta, el a zis:
-Hmm, nu imi mai amintesc! A trecut mult de atunci.
Ca si cum v-as intreba eu pe voi unde v-ati parcat masina pe data de 24 iulie 2006. Hmm, nu mai stiu, e mult de atunci. Poate in fata blocului, poate la soacra-mea.

Eu nu inteleg cateva lucruri:
Azi, baiatul s-a autosuspendat din PNL, dar nu pentru ca e o pramatie care face sex cu minore. Nuuuu! Nu pentru ca in orice tara normala la cap din lume ar fi fost acum intr-un loc numai al lui de 3 metri pe 3, cu dusuri la comun si gratii in fata ochilor! Nuuu! El s-a autosuspendat pentru CA ACEST CAZ S-A VIRALIZAT. Atentie, de stiu SE STIA, dar azi s-a viralizat cazul,

Apoi, onorata conducere PNL cum a putut sa propuna la primarie un astfel de om? Cum mama ma-sii sa iti asociezi numele cu asa ceva? Ce urmeaza? Candidatul violator de capre? S-a dat, a fost?

Cum de oamenii au putut vota un exemplar de asemenea nivel? La asta am un raspuns: pentru ca cei care l-au votat au mers pe principiul: “oricum e curve, ce daca e copii!” O gandire comuna in Romania-vezi cazul Caracal, vezi comentariile specimenelor umanoide din Romania despre traficul cu prostituate. Vezi reportajul de la Pro, tot de la Caracal, cu nenea de la poarta care zicea: “Daca vrei, aduce el doua fete la 15 ani, e marfa buna.” Asta se intampla langa casa unde Dinca comisese atrocitatile, da?

Cam in tara asta traim. Un om care a facut sex cu doua minore, in primarie, e propus de partid, e reales de cetateni si se supari ca dusmanii lui au viralizat cazul. In rest, n-ar fi nicio problema. 

Mai vine cineva in Canada? Cred ca avem avion maine la 14.

 

 

Poate vreti sa stiti cum il sustin romanii, pe pagina lui.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *