G4media:

Stim ca multi gandesc asa si aveti perfecta dreptate: noi, ce din Diaspora, suntem cersetori, curve si hoti!
Suntem cersetori pentru ca am plecat din tara noastra sa ne cersim dreptul la educatie, se ne cersim dreptul de a avea acces la spitale decente, din care sa nu iesim cu ate boli decat am intrat, sa ne cersim dreptul de a avea maternitati in care procentul de mortalitate infantile nu este cel mai mare din UE. Suntem cersetori, ne cersim dreptul la o viata mai buna pentru noi si pentru familiile noastre ramase in tara. Si stiti ce mai cersim in fiecare zi? Dreptul de a fi tratati ca niste cetateni de catre autoritatile statului. De a nu ni se cere spaga la primarii, de a nu fi desconsiderati de toti ghiolbanii, ca ala din poza de mai sus. Dreptul la demnitate. La naiba, pe asta nici nu prea il cersim ca in tarile in care suntem nici nu e nevoie!

Da, suntem curve! Noi, Diaspora! Pentru ca stam in fiecare zi in Anglia, in Spania, in Italia, in timp ce voi ne f*teti in fiecare zi pe unde puteti. Suntem panarame si facem cele mai grele perversiuni:

Facem sex in grup! Cand tot grupul vostru din Parlament violeaza tara prin legile lui, noi stam capra. Si noi, cei din Diaspora, care ne pierdem speranta de a veni acasa, si familiile noastre din tara.

Practicam sexul oral! La naiba, am stat sa va inghitim toate porcariile, toate mizeriile voastre si apoi am plecat din tara. Trebuia sa murim cu voi de gat, inainte de a pleca! Cu toti hotii si coruptii.

-Suntem masochisti! Da, pentru ca ne e dor si in fiecare an ne intoarcem acasa. Unii spalam batrani la fund, altii lucram la firme mari din lume. Avem sau nu avem bani, noi ne intoarcem in tara sa vedem aceleasi sosele ingrozitoare, aceiasi hoti care fac promisiuni la tv, aceleasi spital infecte. In loc sa stam linistiti in tarile in care am ajuns, noi ne intoarcem, iar multi dintre noi spera ca se vor intoarce definitiv intr-o zi. Pai daca nici noi nu suntem  masochisti?!

Practicam zoofilia! Da! Adica ne-o  luam pe unde apucam de la toate animalele de politicieni. Ne-o mai trage Dancila, cand ne face de rahat in lume, ne-o mai trag toti politicienii cand ne umilesc familiile din Romania.

Cat despre hoti… sigur ca toti din Diaspora suntem hoti! Am cersit demnitate, am muncit la greu si am furat si noi o viata intr-o tara care nu e a noastra. Pentru ca a noastra a fost furata in intregime de voi.

Venim pe 10 august. Mama voastra de hoti!

(poza: facebook)FOLLOW SI LIKE PE FACEBOOK: Silviu Iliutacronicipebune


Toate trei volumele SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI. Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK

Fragment CARTE: „Prima amintire fericită a fost cu o felie de pâine cu unt. Ţin minte că într-o dimineaţă am găsit pe ea o feliuţă de salam care avea în componenţă urme de carne. După ce m-am uitat la ea circumspect, am dedus: dacă mama mi-a lăsat-o, înseamnă că e comestibilă. Era prima dată când am simțit gustul cărnii. Am scuipat-o. Îmi era frică. Apoi am vomat. Eram convins că în gura mea e o pulpă de câine sau o coadă de pisică. Sau diavolul. Dacă nu apucau să mănânce carne, tot ce puteau face oamenii era să inventeze povești despre ea. Pentru mine, poveștile despre diavoli, marțieni, despre Japonia, erau la fel de credibile ca și acelea despre carne. Toate vorbeau despre lucruri inaccesibile, necunoscute și foarte îndepărtate. Auzisem că există pe undeva, dar nu aveam nicio certitudine. Îţi spun: au fost ani buni în care m-as fi speriat la fel de rău dacă aș fi întâlnit un japonez pe stradă sau dacă aș fi văzut o bucată de carne în ciorbă. Îmi amintesc cum câte un copil din vecini venea urlând în fața blocului, ca în filmele lui Fellini: -Se dă ceva la Complex! Se dă ceva la

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *