Cred ca ne-am tampit de tot. Feminismul astaCred ca ne-am tampit de tot. Feminismul asta de Facebook, prost inteles, nu mai este despre egalitatea de sanse si in drepturi. Feminismul de moda moua nu mai are nimic in comun cu ce au scris si pentru ce au militat Olympe de Gouges si Mary Wollstonecraft. Feministele inchipuite, caci nu sunt feministe adevarate, habar nu au cine au fost fetele astea si nu inteleg o iota din principiile umaniste ale emanciparii femeii.
“Feministele” de moda noua cred ca in Miscarea Sufragetelor e vorba despre o sufragerie.
Si toate, dar absolut toate inchipuitele astea cu vanturi in cap, cred ca feminismul inseamna ca ai dreptul sa pui o poza cu tine neepilata pe picioare. Imi tot apare poza asta a acestei fete mandre de ea nevoie mare.
Da, fetelor, aveti acest drept, va puteti expune cu parul de 5 cm.!Asa cum aveti si dreptul de va posta cu mainile prin nas, scobindu-va in buric, nespalate de un an sau pe buda. Aveti dreptul asta, asa cum il au si barbatii.
Dar trebuie sa stiti un lucru: asta nu inseamna ca sunteti feministe, nici pe departe! Ci doar niste femei dizgratioase si triste.

La egalitate cu barbatii care se scobesc in buric, cu maioul ridicat, pe strada, dar la limita de jos a speciei. Ar trebui sa fiti impreuna. Va meritati!

FOLLOW SI LIKE PE FACEBOOK: Silviu Iliutacronicipebune

Toate trei volumele SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI. Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK

Fragment: „Iubita mea, sunt beat. De două ore stau ascuns în toaletă şi tresar la fiecare bătaie în uşă. Zac aici, pe jos, nu pentru că simt o plăcere deosebită de a sta cu costumul meu din liceu pe urina de pe jos, ci pentru că nu am găsit altă cale. De dimineaţă beau. Beau încontinuu, cu neamurile tale, cu naşii, cu neamurile mele, cu nişte vecini, cu trecătorii, cu vecinii.
M-a tăiat tac-tu! De aia beau, să uit. Şi să sper că n-a făcut-o intenţionat. Vestea bună e că de când beau mi s-a oprit sângerarea. A, şi mai e una: sectanţii ăia au vândut patru aspiratoare şmechere, de mii de dolari, rudelor tale. Ceea ce e bine pentru că am câştigat comision o cutie de detergent. Nu te îngrijora, în patruzeci și opt de rate lunare scapă de zece la sută din costul total, apoi îl pot da înapoi.
I-am pupat în mod egal pe toţi, şi pe ai tăi, şi pe ai mei. Am mai turnat în mine şi câteva pahare cu şampanie, de unde şi incoerenţa.
Mătuşa ta mi-a zis:
– Mânca-l-ar mătuşa de băiat! Bine ai venit în familie!
Şi m-a pupat pe gură. Am vrut să îţi zic eu primul, în caz că o să afli peste ani.
NU am o aventură cu mătuşa ta şi… NU vreau una! Nu pentru că nu o găsesc atractivă, să nu mă înţelegi greşit, nu am nimic personal cu ea. Doar că mustaţa ei îmi aduce aminte de tatăl tău.
NU o să merg în vizită de Crăciun acasă la ea, asta ca să ştii de acum.
Acum,iubita mea, citesc citatele mâzgălite pe pereţi. Cred că avem mulţi psihopaţi în familie. Unul a scris cu litere roşii, mari: DE CEEEEE, DOAMNEEEE? Cred, de fapt sunt sigur, că e tac-tu.
Altul a scris: CIORBA – DE RAHAT, FRIPTURA – TARE, SARMALELE – ORIBILE. Cred că e bunica.
Apoi, am convenit că nu ascultăm manele la nuntă? Am convenit! Şi de două ore avem numai manele.
– Decât două-trei piese pentru prietenii mei din armată! „Hai, liberare!“ a zis tatăl tău. După care s-a uitat urât la mine şi m-a întrebat:
– Nu e însărcinată fata mea, nu? Aţi glumit voi. Hahahah!
Unchiul meu a dat mâna cu Makele. După ce l-a atins, și-a scuipat în palmă şi s-a şters pe cămaşă jumătate de oră.
Ray dansează cu mătuşa ta. Nu sunt sigur că nu îl violează până dimineaţă.”

 

 

 

2 thoughts on “Daca si asta mai e Feminism…

  1. Icsela says:

    Autonomia corporala este un aspect al feminismului.
    Ca feminista imi doresc si egalitatea in decizii. Asa cum un barbat are libertatea de a decide daca doreste sa se epileze sau nu, asa vreau si eu fara sa suport sanctiuni si shaming din partea celorlalti (precum prezentul articol).

    Pilozitatea mea nu ma face mai putin femeie sau, altfel, nu m-as fi pomenit cu el la pubertate daca asta defineste o femeie in cele din urma. Prin urmare feminitatea nu este decat un construct social si se intampla ca unele din noi sa nu adere la el. S-ar putea ca decizia de a nu ma epila sa nu aiba nicio treaba cu egalitatea de gen.

    Pilozitatea mea nu ma face mai egala cu un barbat, ci libertatea de a decicde ce vreau sa fac cu ea. Vreau sa am libertatea sa nu mai pierd timp, sa arunc bani si sa indur dureri fizice doar pt ca risc sa fiu descalificata drept femeie. Asta arata ca totusi vietile private si deciziile nu ne apartin noua femeilor, ci mentalitatii patriarhale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *