“Exact de ce ne era frica s-a intamplat!” si-a inceput V. V. Dancila conferinta de presa. “Specialistii nostri a confirmat azi ca domnul Dragnea sufera de tripla iahnie. Eu stiu din copilarie, de cand gatea ai mei, ca iahnia este o boala periculoasa si te face sa umfli. Este greu si pentru cei din jur care poate fi axfisiati. Aveam un unchi care se umfla de la iahnie si avea dureri mari de tot in toate zonele. In special in Videle. Odata l-au luat de acasa cu Salvarea si i-au facut cataclisme la stomac pana a doua zi dimineata. 

Va dati seama ca adversarii partidului si cei de la rezist spune ca domnul Dragnea nu are nimic grav, dar e grav. Stiu cat de dureroasa poate fi o iahnie, eram gata sa fac si eu una in studentie, dar nu m-a lasat matusa.  Va dati zeama el are trei!!!  In plus este posibil sa ii fie fisurat si humusul, ceea ce duce la dureri triple sau si mai mari: duble!

Orice om care are asa o boala il doare!” a incheiat V. V. Dancila.

 

Silviu Iliuta

CITITUL DESTEAPTA! Carti la oferta lunii martie. Click pe poza:

Cronicile unui barbat de Silviu Iliuta

 

INCA MA MAI GASITI AICI: Silviu Iliutacronicipebune
Ia carti, sunt bune la facut cornete! SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI. Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK

Poza: Facebook


FRAGMENT:

„Iubita mea, sunt beat. De două ore stau ascuns în toaletă şi tresar la fiecare bătaie în uşă. Zac aici, pe jos, nu pentru că simt o plăcere deosebită de a sta cu costumul meu din liceu pe urina de pe jos, ci pentru că nu am găsit altă cale. De dimineaţă beau. Beau încontinuu, cu neamurile tale, cu naşii, cu neamurile mele, cu nişte vecini, cu trecătorii, cu vecinii.
M-a tăiat tac-tu! De aia beau, să uit. Şi să sper că n-a făcut-o intenţionat. Vestea bună e că de când beau mi s-a oprit sângerarea. A, şi mai e una: sectanţii ăia au vândut patru aspiratoare şmechere, de mii de dolari, rudelor tale. Ceea ce e bine pentru că am câştigat comision o cutie de detergent. Nu te îngrijora, în patruzeci și opt de rate lunare scapă de zece la sută din costul total, apoi îl pot da înapoi.
I-am pupat în mod egal pe toţi, şi pe ai tăi, şi pe ai mei. Am mai turnat în mine şi câteva pahare cu şampanie, de unde şi incoerenţa.
Mătuşa ta mi-a zis:
– Mânca-l-ar mătuşa de băiat! Bine ai venit în familie!
Şi m-a pupat pe gură. Am vrut să îţi zic eu primul, în caz că o să afli peste ani.
NU am o aventură cu mătuşa ta şi… NU vreau una! Nu pentru că nu o găsesc atractivă, să nu mă înţelegi greşit, nu am nimic personal cu ea. Doar că mustaţa ei îmi aduce aminte de tatăl tău.
NU o să merg în vizită de Crăciun acasă la ea, asta ca să ştii de acum.
Acum,iubita mea, citesc citatele mâzgălite pe pereţi. Cred că avem mulţi psihopaţi în familie. Unul a scris cu litere roşii, mari: DE CEEEEE, DOAMNEEEE? Cred, de fapt sunt sigur, că e tac-tu.
Altul a scris: CIORBA – DE RAHAT, FRIPTURA – TARE, SARMALELE – ORIBILE. Cred că e bunica.
Apoi, am convenit că nu ascultăm manele la nuntă? Am convenit! Şi de două ore avem numai manele.
– Decât două-trei piese pentru prietenii mei din armată! „Hai, liberare!“ a zis tatăl tău. După care s-a uitat urât la mine şi m-a întrebat:
– Nu e însărcinată fata mea, nu? Aţi glumit voi. Hahahah!
Unchiul meu a dat mâna cu Makele. După ce l-a atins, și-a scuipat în palmă şi s-a şters pe cămaşă jumătate de oră.
Ray dansează cu mătuşa ta. Nu sunt sigur că nu îl violează până dimineaţă.

CARTI, AICI.

 

Acum poti FACE COMANDA PENTRU NOUA CARTE, „AM GASIT UN TITLU”, pe www.bookzone.ro. Transport gratis, daca iei si „Toate titlurile bune au fost date”
Daca ai chef sa citesti, comanda pachetul aici sau telefonic: 031-433.51.65
P.S Se livrează și internațional.

Tot de pe www.bookzone.ro. se comanda si prima carte, Toate titlurile bune au fost date”, de Silviu Iliuta

De Silviu Iliutacronicipebune

2 thoughts on “Dancila confirma diagnosticul: “Domnul Dragnea are tripla iahnie!”

  1. theacher 2025 says:

    ..si tot azi sa anuntat ca deja a fost externat, desi nu la vazut nimeni, si ca deja a prezidat o sedinta a CEX-ului…Deeeci…Da ! Se confirma astfel cele relatate in presa on-line si potrivnica LOR care a scris ca nea’ Livache sa internat doar in mod strategic si „motivat” pt. a putea absenta de la procesul la care a avut un termen ieri….Nea’ Livache e cu morcovul infipt bine pe undeva si cauta prin toate mijloacele sa taraganeze, sa dribleze sa schimbe complete de judecata via CCR sau chiar legi..Si din acest motiv tara nu e guvernata asa cum ar trebuie pt. ca Ei in loc sa stea sa sa guverneze se ocupa si isi focalizeaza intrega lor atentie si energie doar pt. a gasi fel si fel de formule de natura jurudica care sa ii scape de actualele dosare penale in derulare si respectiv de o eventuala condamnare ce se prefigureaza in viitorul apropiat precum in cazul lui L. Dragnea…

  2. Pingback: Zelist Blog » Blog Archive » Care au fost cele mai viralizate subiecte in presa online si pe bloguri, in perioada 18 – 24 martie 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *