Cei care nu isi deszapezesc trotuarul pot primi amenda de la 200 la 500 de lei. Iar persoanele juridice, de la 500 la 2000 de lei.
Mergeam prin Bucuresti si am vazut ca foarte multi oameni, de teama de amenda sau nu, si-au deszapezit trotuarele din fata blocurilor sau a magazinelor.
Exceptie face palatul acela mare, unde sta domnu’ Presedinte. Acum, stiu ca nu e treaba domniei sale sa dea zapada, dar are o Administratie Prezidentiala care ar trebui sa o faca. Nu?
Si apoi, cand se trezeste domnul Iohannis dimineata, deschide geamul si vede muntele de zapada, nu zice: „Gutten morgen! Dati si voi zapada aia, mai baieti, ca-si rup oamenii gatul pe trotuarul nostru! Hai sa fiu si eu un exemplu pentru popor!”
Intrebare: cine are curaj sa amendeze Administratia Prezidentiala?
stie-cineva

AI CARTE, AI PARTE! „Toate titlurile bune au fost date”, de Silviu Iliuta. Costa 39 de lei si se comanda online de pe site-ul www.bookzone.ro.

Fragment din carte
„Mult mai bine în patul virginei. Și stai și așteaptă… Și oftează… Și stai, și sărută, și ține-ți mâinile departe… Și stai, și….
-Tebya ne ebut, ti ne podmakhivai! Dacă nici asta nu era limba rusă!!
-Repede! îmi zice Amy. Ai prezervativ?
-Două cutii…
-Două… ce?!
-Prezervative.
Atunci mi-am dat seama că să îți pui prezervativul pe organul fericirii este una dintre cele mai grele treburi atunci când ești în călduri. În primul rând, e aproape imposibil să desfaci fără gură folia aia inutilă de plastic. În al doilea rând, e musai să continui să o săruți în timp ce faci asta, ca să nu se înmoaie treaba. Apoi trebuie să ai mare noroc să nimerești fața și dosul cauciucului. Îmi trebuie o Facultate de Pus Prezervativul sau ceva… -Daca îți sare de pe ea, e pus invers! spune.
-De pe ce?
-De pe… dânsa.
-Îmi sare.
-Atunci întoarce-l.
În sfârșit, momentul dezvir… ”
.”

rrrr

 

One thought on “Dar cine nu-si curata zapada de pe trotuar la Cotroceni?

  1. Pingback: Dar cine nu-si curata zapada de pe trotuar la Cotroceni? – Noi va Informam.eu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.