Ma intreb de unde apar toti pustii astia senzationali, care inoata in mare stil, din tara asta care n-are bazine decente de antrenament.
David Popovici, puștiul-minune al natației românești, reușită fabuloasă la Europenenele din Italia. A stabilit un nou record mondial la juniori: 47,30 – după cel realizat tot de el în urmă cu trei zile
Recordul anterior acestei competitii îi aparținea lui Hwang Sun-woo (Coreea de Sud), 1:45,92, fiind stabilit în noiembrie 2019 la Gimcheon.
David Popovici este pregătit de antrenorul Adrian Rădulescu.
In tara in care mai toate bazinele de inot au ajuns acum ghene de gunoi sau locuri parasite…

In tara care are un singur bazin de 50 de metri in care se pot desfasura competitii, Dinamo…

In tara in care singurul bazin semiolimpic de inot este intr-o scoala, Scoala 190 din Bucuresti…

In tara in care cel mai mare bazin, din Complexul Lia Manoliu, a fost inchis in 2018 pentru ca plutea un sobolan printre culoare…

„Înainte de finală mi-am golit mintea și nu am făcut decât să mă focusez. Munca era deja făcută, antrenamentele erau deja făcute. Aveam o cursă de înotat și ceva de demonstrat.

Cumva mă așteptam la acest rezultat, dar nu credeam că va veni chiar atât de repede. Acum trebuie să mă bucur de moment și să nu mă las pierdut de toată atenția pe care o primesc. Trebuie să mă concentrez în continuare. Mai am probe de înotat la Roma, dar și la Tokyo, la Jocurile Olimpice.

Să stai pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, cu toată tribuna uitându-se la tine, cu toți oamenii de acasă urmărindu-te, este cea mai mare satisfacție pe care o poate avea un sportiv. Este o senzație unică și sper să o trăiesc cât mai des”, a mărturisit David Popovici, pentru site-ul Federației Române de Natație și Pentatlon Modern.

17 ani va inplini David, pe 15 septembrie.

 

.

OFERTA SPECIALA pentru premianti

Pachetul Silviu Iliuta

p

2 thoughts on “David, pustiul-minune care reuseste un record mondial!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *