Se viralizeaza iar in draci un video cu Dana Buleanu, stilista de Dragonul Rosu data afara de la Pro, care zbiara ca “tatii care imping carucioare de copii sunt fatalai, ba!” Sau ceva de genul asta.

Nu pot sa simt decat mila fata de o femeie care nu intelege dragostea paterna. Si din pacate lipsa acuta de… dragoste se vede din plin la femeia asta. (care esti iubitu’ ei, frate? Mai stai dreaq si pe acasa!)

Noi, barbatii, impingem caruciorul ala de dragoste, femeie! Nu ca ne obliga cineva. Nu totul are legatura cu spoiala voastra din Moda, nu toti facem lucruri ca “asa dau bine la revista”. Noi, astia care suntem vii si adevarati, nu stam toata ziua cu ochii pe toate modistele parvenite, nascute peste noapte din toate frustratele care n-au citit trei carti la viata lor.

Da, impingem caruciorul ala din dragoste, cotofana mica si turbata! Pentru ca ne place, pentru ca asa simtim si vrem! Pentru ca ne iubim copiii si vrem sa creasca frumos, cu dragoste! Da, dragoste! Ai auzit de asta?

Si asa, de-ai dracu’, cat impingem caruciorul ala, ne mai punem si palaria aia cu Donald, care ii face sa rada. Sa moara modistele de ciuda. Apoi aruncam pe noi un tricou model 1986,  niste pantofi sport pe care am dat 150, nu 800 de parai, si asa, de-ai naibii, lasam si sosetele acasa. 

Cititul desteapta! Pune mana si citeste ceva, ai oferta numai pentru ziua de azi. Nu ca ai avea nevoie, dar poate au altii, se desteapta si nu mai dau share la rahaturi cu toate cotofenele.

2 Comentarii la “De la toaleta, Budeanu mai da un verdict.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *