Au aparut înregistrări cu Laura Georgescu, preşedintele CNA vorbind despre protecţia de care s-ar bucura unele televiziuni.
„M-a forţat jigodia de Georgică Severin să le dau lor cuvântul. Pe boul de Ghiţă şi pe România TV să-i acopăr şi să nu profit? Eu înnebunesc că tu mă pui, pe boul de (n.red: Sebastian) Ghiţă şi pe România TV să-i acopăr, şi tu nu profiţi de… aşa. Înţelegi ce-ţi explic? Crezi că merge ceva legal în România? Vin şi te şantajez… Cum crezi că merge-n România? Merge ceva legal? Să mă duc şi să zic: nu vă supăraţi, uitaţi am şi eu o lege. Pot să, la umbra ei, să-mi fac treaba? Nu. E, du-te dracu’ atuncea! Vin şi te şantajez, ce vrei să fac?”, a spus Laura Georgescu, potrivit înregistrărilor. (Digi 24)
dididiidd

Doamna Laura Georgescu, personaj de circ, conduce un organism care ar trebui sa aiba grija de piata media. Sa protejeze minorii, sa nu permita ca la emisiuni sa se injure, sa fie mizerii si violenta.
Cat reuseste? Pai e suficient sa deschideti televizorul si va dati raspunsul
In schimb, cu ce se ocupa doamna Georgescu? Ca un mic bisnitar, incearca sa faca rost de niste laptop-uri. Sponsorizare.
„Laptopuri nu ne sponsorizaţi şi pe noi? Nu ne faceţi şi nouă o donaţie? 5 bucăţi! Ăla e un jaf, frate, să mor eu, e la preţ de piaţă! (…) Lăsaţi, lăsaţi, făceţi-vă că ştiţi ce vreau! Să dea nişte laptopuri. (…) Sunt tâmpită, mă, să iau laptopuri pe bani pentru instituţie, mă, când putem să le luăm altfel, mă, am atâţia oameni care-mi sunt datori, nu pricepi ce-ţi explic? E păcat de Dumnezeu, mă! Nu suport să iau bani din instituţie să rezolv problemele”, a mai spus șefa Consiliului Național al Audiovizualului.

E clar ca doamna nu are ce cauta in fruntea CNA. Dar problema cea mare abia acum incepe: ea nu poate fi demisa de Parlament! Ea poate pleca de acolo numai daca este condamnata penal, ori in stare de incompatibilitate.
Tare lege, nu?

Si Parlamentul majoritar PSD+ALDE ce va face? Isi va mentine marioneta la CNA?
Televiziunile nu vor fi curate nici de acum incolo (dpdv politic), dar macar atata lucru putem face: sa cerem demisia celei care ar trebui sa ne protejeze. Prea multi hoti!

„Toate titlurile bune au fost date”, de Silviu IliutaCosta 39 de lei si se comanda online de pe site-ul www.bookzone.ro.

Fragment din cartePatul fecioarei era cel de sus, deasupra Alionei, o basarabeancă zdravănă de 0.12 tone.
-Crezi că au adormit? o întreb.
-Carmen, da. Dar Aliona nu, că încă nu a început să vorbească în rusește.
Am început să ne sărutăm în liniște printre sforăiturile lui Carmen.
Iar eu, mi-am trimis mâinile în expediție pe corpul ei.
Pfoai, ce excursii! Ce ținuturi noi am descoperit în noaptea aia! Zone tropicale umede, munți și dealuri pe unde nu mai călcase picior de bărbat.
Apoi podișul, unde fusese cândva o junglă amazoniană. Și pe care nici măcar Soarele nu-l văzuse până acum.
Nu mai știam nici cum mă cheamă, eram transpus tot în Manualul de Geografie al Ameliei.
I-am dezbrăcat bikini roz pe care îi văzuse toată Politehnica și am început să explorez cu grijă Marele Canion din Slobozia.
-Mai ușor cu mâna, Tăntălăule, ca îmi vine să gem, îmi șoptește la ureche.
-Bine, gemi!
-Nu pot, Aliona e trează. În pana mea!
Așa că mi-am chemat mâinile din expeditie și m-am mulțumit cu sărutări.
-Trebuie să îmi zici ceva trist, m-am încins prea rău și vreau să îmi treacă până adoarme, îmi zice.
-Mâine am predare la corporație. După ce facem dragoste, mă duc să termin câteva grafice.
-Nu așa de trist, Iubire, că îmi trece de tot.
Aliona aia era de comă! Trebuia să îi pun ceva în apă ca să adoarmă! Mă gândeam să bat pe la ușile căminului, să dau șpagă cuiva și să o mut acolo.
-Uşide becu’! Uşide becu’! urlă Aliona.
-Gata, doarme bestia? o întreb pe Amy.
-Nu încă, asta e în basarabeană. Îi intră lumina de la felinar
în ochi.”

aaa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *