Pachetul Silviu Iliuta

Mi-au scris deja oameni vaccinati cu doze din seria cu probleme de Astrazeneca. Unul dintre ei spunea ca daca imi scriu si sunt bine, inseamna ca seria a fost buna.
Noua tari au suspendat Asteazeneca, fac teste, sunt suspiciuni ca ar cauza tromboza. Unele au oprit doar loturile
suspectate. Alte tari, care nu au doze din cele doua loturi, continua ca pana acum. Franta, de exemplu.

De acum, nu mai conteaza ca Agentia Europeana a Medicamentului a spus ca „evenimentele trombotice apar
in aceeasi masura la cei vaccinati si al cei nevaccinati”. Adica, mai pe romaneste, se putea intampla oricum. Puteau sa o pateasca si vaccinati, si nevaccinati. In Romania, cauza nr. 1 de deces este data de accidentele cardio-vasculare. In multe tari din UE, aceasta e o cauza intre primele trei. Adica se poate intampla! Risc de tromboza exista la foarte multe medicamente, la anticonceptionale etc… Faptul ca un eveniment (tromboza) se situeaza in timp dupa alt eveniment (vaccinul) nu inseamna ca exista o legatura de cauzalitate intre cele doua.

De acum, nu mai e o problema medicala. E una de incredere. Iar asta se recapata greu, in timp. Panicarzii au sunat goarna, prostacii stau la panda. Au prins momentul. E momentul lor sa fie prosti! Dar niste prosti mai ascultati de pana acum.
Treaba asta le va da apa la moara antivaccinistilor, care nu vor intelege in veci diferenta dintre „suspiciuni” si „certitudini”, dintre „studiem si suspendam temporar”
si „nu e bun, ne omoara cu gingige”.

Romania a suspendat temporar, pentru a studia problema, cele
doua loturi.
Dar nimeni nu va intelege asta.
De acum, Dumnezeu cu mila!

 

 

 

 

 

.

CITESTE! A APARUT si nu e inca interzisa ! Click pe poza:
Cu autograf🤟

Cartea 14 zile in izolare, Silviu Iliuta

 

FOLLOW PE FACEBOOK  SI ALTE CHESTII: Silviu Iliutacronicipebune

FOLLOW PE FACEBOOK  SI ALTE CHESTII: Silviu Iliutacronicipebune

NU rata singura trilogie premiata chiar de autor! Vanduta in mirificul tiraj de 4 exemplare.  Doua mai sunt in raft. Vin cu autograf. Toate trei volumele SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI.

Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK

Fragment:

„La Botez, trebuie să avem și un fel de mâncare mai fițos, gen creveți prăjiți sau scoici sau melci. Pentru că Domnul Colonel va invita câțiva prieteni importanți.
– Din aceia care mănâncă des fructe de mare.
– În mare cresc fructe? a întrebat unchiul, cu expresia unui copil de un an care a primit prima jucărie din viața sa.
– Ești prostănac! i-a zis bunica. Este vorba de fructe ținute în mare, așa cum ținem noi gogonelele la saramură.
– Ce, noi nu băgăm pepeni la murat? a susținut-o mătușa, țipând la unchiul.
– Pepenii e fructe? a ripostat unchiul. Parcă știi tu că pepenii e fructe! Fără 100 de mililitri de țuică, unchiul meu nu e unchiul meu nu începe să circule prin sânge. Bunica a spus chiar că ar trebui să îi dăm să bea noaptea, în somn, printr-o pâlnie. „Ca să nu se trezească alt om, ca acum!” Mama Ameliei simte momentul greu și, cu o voce caldă, împăciuitoare, le explică țăranilor:
– Fructele de mare, domnule unchi, doamna bunică, părinte … Fructele de mare sunt, de fapt … A-NI-MA-LE. Creveți, stridii, languste, homari, crabi, caracatițe…
– Hai dă-o dracu’! răbufnește părintele. Absolut toți se întorc spre el.
Bunica îl mustră din sprâncene și din buze, apoi îl ceartă ca pe un câine neascultător
: – Părinte, părinte, nu ești ascultător! Dacă mai pronunți o singură dată „dracu”, te dau afară de la masă! – Cum să fie, bunică, creveții… fructe de mare?! Da’ ce, noi nu am fost la oraș să vedem creveți?
– Da, continuă ea. Chiar dacă este caracatiță, este o fructă de mare.
– Adica cum, doamnă? Poate ne spuneți că caracatița are frunze? continuă popa atacul. Toți din Armata Iliuță râd. Sunt cu capul pe spate, cu mucii la nas, cu cracii pe sus.”

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *