…aveti un copil tampit. Un nemernic. Si el si ceilalti 6 hăndrălăi violenti.
Aveti mare noroc ca nu ii judec eu. Justitia, care ii tine acum acasă, e muuuuuuuult prea blândă!
Locul lor e dupa gratii, intr-un fel de gradina zoologica, dar cu oameni. Gradină de violatori.

Să vă explic conceptul:
-închidem violatorii după gratii,
-îi punem câte unul în cuşcă,
-de câteva ori pe zi, introducem alături de el câte 7 gorile în călduri.

Doamna mama lu’ violatoru’, vreau sa va mai zic ceva:
Dupa ce că l-ati crescut in halul asta, acum, in loc să vă căiti si sa il faceti sa isi recunoasca vina, dumneavoastra ce faceti?
Un grup de suport pe facebook?! In care toti tampitii sustin niste violatori?
Hai, da-o dracu’ , daca si asta e democratie!!!
Nu inteleg cum va lasa facebook sa faceti acesti lucru. Eu, unul, v-am raportat.

Doamna mama lu’ violatoru’…
Sunt total de acord cu afirmatia unuia dintre ei, făcută cu ranjetul pe meclă,  ce a scapat de gratii:
„Nu a fost viol, a fost sex surpriză. Nu merităm 5 ani pentru 5 minute“.
Bine, baieti, daca asa vrei voi, o sa o botezam pe unul dintre goriloi Surpriza. Desi, il cheama Danut. E frumusel, vedeti poza.
Nici nu stiti de cate surprize e in stare Danut! Eu, de cate ori trec pe la Gradina Zoologica el comite cate una!

Iar cu afirmatia unui violator: „Vrem pedeapsă egală cu durata plăcerii!”…sunt perfect de acord!
Consider că meritati vreo 10 ani de puscarie…deci l-as lasa pe Danut in cuscă vreo sase ore pe zi, cam 40 de ani de acum incolo.
Pe el si pe incă 6 gorile in calduri. Să fie surpriză totală si sărbătoare!

Intervine o mica problema:
S-ar putea ca lui Dănut si prietenilor lui să le fie cam scarbă de ei.
Doamna mama lu’ violatoru’:  trebuie sa va spalati copilu’, doamnă!
Puneti furtunul pe el si lasati-l naiba o luna fara troscău!
Ca, daăa pute ca acum, Danut nu se apropie de el!
Oricum, există riscul sa nu il placa pentru că e prost.
Au si gorilele standardele lor!

Apoi, doamna mama lu’ gorila o sa facă un grup de sustinere pentru goriloii violatori.
O ajut eu, nu e problema.

Cat despre vecinii de sat si de pahar ai celor 7, care afirma lucruri de genul:
„Aşa-i trebuie, dacă s-a urcat în maşină cu şapte. Dacă era fată cuminte nu păţea nimic”.
„Fata e de vină!”.

A distrus şapte familii, oameni credincioşi care nu au avut niciodată probleme cu legea”.
„Am plâns când i-a arestat!”
Le spun doar atat: nu te nasti prost, dar daca nu mergi la scoala, nu citesti nicio carte si bei ca porcu’ de dimineata pina seara…ajungi prost.

Doamna mama lu’ violatoru’…Mare noroc aveti ca nu-s eu judecator!
Grupul de sustinere a goriloilor care îi vor viola pe violatori.

 

FOLLOW SI LIKE PE  FACEBOOK: Silviu Iliutacronicipebune

 

Toate trei volumele SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI. Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK

Fragment CARTE: „Prima amintire fericită a fost cu o felie de pâine cu unt. Ţin minte că într-o dimineaţă am găsit pe ea o feliuţă de salam care avea în componenţă urme de carne. După ce m-am uitat la ea circumspect, am dedus: dacă mama mi-a lăsat-o, înseamnă că e comestibilă. Era prima dată când am simțit gustul cărnii. Am scuipat-o. Îmi era frică. Apoi am vomat. Eram convins că în gura mea e o pulpă de câine sau o coadă de pisică. Sau diavolul. Dacă nu apucau să mănânce carne, tot ce puteau face oamenii era să inventeze povești despre ea. Pentru mine, poveștile despre diavoli, marțieni, despre Japonia, erau la fel de credibile ca și acelea despre carne. Toate vorbeau despre lucruri inaccesibile, necunoscute și foarte îndepărtate. Auzisem că există pe undeva, dar nu aveam nicio certitudine. Îţi spun: au fost ani buni în care m-as fi speriat la fel de rău dacă aș fi întâlnit un japonez pe stradă sau dacă aș fi văzut o bucată de carne în ciorbă. Îmi amintesc cum câte un copil din vecini venea urlând în fața blocului, ca în filmele lui Fellini: -Se dă ceva la Complex! Se dă ceva la Complex! Habar nu aveam ce se dă și când. Poate carne, ouă, portocale. Tot ce știam era că urma să vină, de undeva din lungul străzii, o mașină cu ceva de mâncare. Arareori apucam să cumpăr banane verzi. Le înveleam în ziare și le puneam pe șifonier, apoi așteptam zile în șir să se coacă. Le pândeam noaptea să nu dispară. Un copil nebun din vecini avusese proasta idee să îmi spună că maimuţele le fură când te aştepţi mai puţin. Poate că ţi se pare greu de crezut, dar până pe la 7-8 ani am fost convins că bananele nu cresc în bananieri, ci pe șifonierele din Africa. Nu neg….”
aaa

 

 

 

19 thoughts on “Doamna mama lu’ violatoru’,…

 1. Cristina says:

  Unde ma pot alatura grupului de sustinere a gorilelor ce vor viola acele „animale”? Sunt perfect de acord cu ceea ce ai scris mai sus, iar faptul ca nimeni nu pare afectat de astfel de actiuni reprezinta un factor destul de grav! Justitia ar trebui sa isi faca treaba, pentru a nu mai exista astfel de situatii.

   • aaaaaa says:

    M-am gândit, mă, rataţilor, dacă are rost să vă vorbesc frumos, omeneşte. Dar n-are. Vouă, mă, violatorilor, am să vă vorbesc exact aşa cum sunteţi învăţaţi în nenorocirea aia de cotlon din Văleni în care vă zbateţi şi acum.

    Am să vă vorbesc pe înţelesul vostru de progenituri degratate genetic, de golănaşi jerpeliţi veniţi din familii în care rasa umană nu mai există de multă vreme în stare pură. Nu mai există din pricina alcoolului şi a prostiei care v-au intrat, din străbuni, în sângele ăla de violatori.
    M-am gândit dacă are rost să vă explic logic ceva, ca să înţelegeţi şi voi, masculilor feroce din mizeria aia de sat din Vaslui unde v-au fătat mămucile voastre (la care revin imediat), ce crimă aţi făcut. Dacă are sens să vă spun argumentat pe lege, pe tratate psihiatrice, pe manuale despre cei şapte ani de-acasă câtă groază şi scârbă de viaţă aţi injectat în sufletul şi în mintea unei femei, pe care aţi violat-o în grup, cu orele, mă, animalelor!

    M-am gândit, mă, viermilor, care doar printr-o eroare genetică de neexplicat semănaţi cu noi, oamenii, dacă ar trebui să vă vorbesc despre credinţă, despre păcatul îngrozitor pe care l-aţi făcut nu doar în faţa unei sărmane pe care aţi nenorocit-o pe viaţă. Dar şi în faţa unui Dumnezeu, despre care am convingerea că îi va fi până şi Lui silă să vă mai judece. M-am gândit, mă, psihopaţilor, să vă întreb ce, dracu, înţelegeţi voi la slujbele de duminică, la care aud că vă duceţi ca nişte adevăraţi oameni credincioşi de la ţară, aşa cum vă duceţi şi la violat.

    M-am gândit să vorbesc cu voi despre şcoală, despre ce naiba aţi învăţat, mă, jegoşilor, până la 18, 20, 23 de ani? Ce-aţi văzut, mă, la nenorociţii ăia de profesori care v-au „educat” şi v-au trecut clasa atâţia ani? Ani în care am convingerea că aţi fost la fel de animale ca şi acum. Ani în care dascălii ăia plătiţi din banii mei să vă înveţe pe voi, mă, idioţilor, măcar să vă scrieţi numele, s-au făcut că nu văd ce loaze sunteţi. Ce criminali în serie vă pregătiţi să deveniţi. S-au făcut că nu văd pentru că, Dumnezeule!, voi sunteţi copiii ăia din familii de gospodari, nu? Voi sunteţi băieţii ăia buni, cu maşini şi case mari în sat, nu? Voi sunteţi stâlpii satului ăla blestemat, care aţi furat ceva prin Germania, v-aţi întors acasă cu doi euro şi v-a explodat masculinitatea în voi, nu?
    Mamele voastre sunt ţaţele alea cu feţele tâmpe, urâte şi proaste ca dracu, întinse de tot satul, nu? Până au rămas gravide cu voi şi le-au luat nişte alcoolici, pe care i-au păcălit că sunteţi odraselele lor, nu? Mămicile voastre sunt toantele alea care-şi puneau fusta aia bună pe ele şi baticul legat în vârful capului şi alergau la şcolile voastre ratate, cu găinile tăiate, pârlite şi înfăşurate-n ziare, ca să-i ducă ceva bun lu’ doamna profesoara, nu? Aşa, ca să vă-nţelegeţi cu toţii frumos acolo, ca-ntre oameni gospodari de la ţară, să terminaţi şi voi câteva clase, mă, violatorilor!

    Voi sunteţi găşculiţa aia de şapte bărbaţi vânjoşi, masculii-masculilor, taurii comunali, viitorul satului ăla de rahat în care trăiţi, nu? Voi sunteţi visul oricărei târfuliţe de pe uliţă, născute şi ea, ca şi voi şapte, din violuri şi incesturi, nu? Voi sunteţi vedetele uliţei, tati, ăia care f… tot ce prind, ăia care îşi trag tot timpul câte o gagică oficială, pe care şi-o aleg după cât de proastă şi de uşuratică e, nu?

    C-aşa-i frumos în satul ăla cu mulţi depravaţi în care v-aţi născut voi, mă, violatorilor, nu-i aşa? Aşa ştiţi voi şi distrusele cu care credeţi voi că vă iubiţi că trăiesc oamenii normali, nu? Aşa faceţi voi judecăţile, mă, puşcăriaşilor (pentru că aţi fost şi fiţi sigur că veţi mai fi foarte curând nişte puşcăriaşi!), în mizeria aia de sat în care locuiţi: după câte femei puteţi viola, după cât de alcoolici sunteţi, după cât de mult puteţi fura, după cât de tare vă bateţi femeile, după câtă prostie emanaţi prin toţi porii, după cât de tari sunteţi în gură voi cu mamele şi cu gaşca voastră de rataţi! Voi sunteţi şmecherii lumii, mă, violatorilor, în creierele voastre spălate de spirt filtrat prin pâine, nu?

    M-am gândit mă, scursurilor, să vă spun că aţi făcut unul dintre cele mai oribile lucruri pe care le poate face un om lăsat chiar şi degeaba pe pământ. M-am gândit să vă spun că absolut nimic din lumea asta nu poate explica şi scuza ferocitatea, desfrâul, demenţa cu care voi, şapte animale cât uşa de mari, aţi prins o fată firavă, aţi sechestrat-o şi aţi vioalt-o ca ultimii criminali care înfundă puşcăriile lumii. Cum aţi putut, mă, târâturelor, s-o auziţi cum vă imploră să n-o mai umiliţi, iar voi să continuaţi? Cum aţi putut, mă, terminaţilor, să o vedeţi cum leşină de două ori, în timp ce voi o violaţi? Cum aţi putut, mă, degeneraţilor, să turnaţi alcool peste trupul fetei care ajunsese, atunci, un cadavru în mâinile voastre infecte?

    M-am gândit, mă, mizerabilor, să vă explic că nici fata aceea şi nicio altă femeie normală din lumea asta nu-şi doreşte ca bărbaţii din jurul lor să le violeze. M-am gândit să vă spun că ceea ce aţi făcut voi cu mămicile voastre proaste şi găşculiţa voastră de masculi şi târfuliţe din sat, după ce aţi violat-o ca nişte sadici pe copila aceea, este mai mizerabil decât fapta pentru care sunteţi, acum, judecaţi.
    M-am gândit să vă explic, mă, violatorilor, că voi nu mai meritaţi să ieşiţi vreodată din puşcării, pentru că îmi e foarte clar că n-aveţi nicio şansă să vă recuperaţi, fiind crescuţi de nişte părinţi care cred că violul e ceva mişto, că voi n-aveţi nicio vină, că amărâta aia de care v-aţi bătut joc e de vină, că şi-a căutat-o ea cu lumânarea, că, Dumnezeule!, voi aţi fost atraşi într-o capcană de aia pe care aţi violat-o până a rămas inconştientă. M-am gândit să vă spun că n-ar trebui să mai ieşiţi vreodată din beciurile temniţelor, numai pentru că n-ar mai trebui să fiţi lăsaţi să priviţi, nu doar să atingeţi vreodată o femeie. M-am gândit, mă, viermilor, să vă spun ce înseamnă să fii cu adevărat un bărbat, să fii cu adevărat un om.
    M-am gândit să vă spun multe, mă, bestiilor, dar cred că n-are rost. Sunteţi prea proşti şi odioşi ca să pricepeţi ceva. Ce pot să vă promit e că n-o să scăpaţi! N-o să scăpaţi nici dacă va fi să facem noi, oamenii normali, dreptate până la capăt cu voi. N-o să scăpaţi de înfundat pe viaţă puşcăriile, nici dacă va fi să schimbăm toate legile ţării ăsteia în care noi vrem să trăim ca nişte oameni normali, în care noi vrem să ne creştem copiii printre valori, nu printre violatori! N-o să scăpaţi, mă, descreieraţilor, nici acolo unde o să fiţi aruncaţi! Pentru că-n beciurile de după gratii, mă, rataţilor, o să vă îndeplinească golanii de golani, ăia care voi nu sunteţi, toate dorinţele voastre sexuale bolnave de progenituri făcute la băutură.

    P.S. 1: „Stimaţi” procurori şi judecători care aţi considerat că cei şapte violatori – care ar trebui pedepsiţi şi pentru crimă, distrugând pe veci viaţa unei tinere – trebuie judecaţi în libertate, pentru dumneavoastră am doar câteva cuvinte: nici voi n-o să scăpaţi!

    P.S. Mesaj pentru cei şapte violatori – Burada Silviu (21 ani), Avadanei Silviu (22 ani), Bolboceanu Petrică (23 ani), Burlacu Paul Andrei (28 ani), Surleac Ioan (20 ani), Rotaru Alin Dumitru (18 ani) şi Boicu Ionuţ Bogdan (21 ani). Mă, bestiilor, ştiu că vă pasionează Facebook-ul, aşa că ne-am gândit să vă arătăm noi, oamenii care vrem să trăim normal, cum se face, cu adevărat, dreptate. Pentru voi am pregătit special nişte mesaje pe Facebook. Le puteţi găsi căutând aici #violulecrima

    • Marius s. says:

     Comentariul tau e cumva articolul din Adevarul … ??? Nu de alta, dar nu am vazut nici ghilimelele de rigoare si nici sursa(autorul). Pai cu „copy/paste” oricine poate sa faca comentarii inteligente! Doar zic ,nu dau cu parul.

 2. Crima si pedeapsa says:

  Recomand Judas Cradle si The Pear of Anguish: doua instumente care le-ar aduce „placeri” nebanuite. Inchisoarea ar trebui, sa vina la pachet cu castrare chimica si interdictia de a se mai reproduce.
  By David Morton

  The Middle Ages were not a nice period to live in by our cushy modern standards. Most people were poor, they suffered from disease, and their freedom was owned by wealthy landowners. And if you committed a crime and could not afford to pay a fine, your hand might have been chopped off or your tongue and lips cut out.

  Torture was not as common as many people think, but God forbid if the authorities wanted you to confess something! The Middle Ages were the golden age of torture techniques and devices that inflicted horrible pain. Today’s “sanctioned” torture techniques are designed to cause psychological or emotional distress, with some limited physical hardship. But the devices used in the Middle Ages were truly frightening to behold, and there were more than a few people in those days who enjoyed conjuring the most gruesome devices. Warning: these descriptions are not for the faint of heart!

  1
  Impalement: A sharp pole is pushed, bottom upwards, through the victim’s body

  If you were Vlad the Impaler (more commonly known as Dracula) of 15th century Romania, you simply impaled your victims by forcing them to sit on a sharp and thick pole. The pole was then raised upright and the victim was left to slide further down the pole by his or her own weight.

  Often, the pole would emerge through the sternum so that its tip could be placed under the chin to prevent further sliding. It could take the victim three days to die. Vlad did this to between 20,000 and 300,000. It is said he enjoyed having a meal while watching impalements. (Photo by Trevor Matich)

  2
  Judas Cradle: The victim’s orifice is painfully stretched, flesh ripped

  The Judas Cradle was perhaps a little less sadistic than impalement but still gruesome. The victim’s anus or vagina would be placed over the point of the pyramid-shaped cradle, then lowered on it by ropes. The intended effect was to stretch the orifice over a long period of time, or to slowly impale.

  The victim was usually naked, adding to the overall humiliation of the torture and sometimes weights were added to the legs to increase the pain and hasten death. This torture could last anywhere from a few hours to complete days. The device was rarely washed, so the victim could also be plagued with a painful infection.

  3
  Coffin Torture: Torture in a metal cage, pecked at by preying birds

  The Coffin Torture was feared in the Middle Ages, and is often seen in films depicting the time (see Monty Python’s Holy Grail). The victim was placed inside a metal cage roughly made in the shape of the human body. Torturers could force overweight victims into a smaller device, or even make the „coffin” slightly larger than a victim’s body to make him more uncomfortable. The cage was frequently hung from a tree or a gallows.

  Serious crimes, such as heresy or blasphemy, were punished by death inside the coffin where the victim was placed under the sun allowing birds or animals to eat his or her flesh. Sometimes onlookers would throw rocks and other objects to further increase the pain. (Photo by Charles Bray)

  4
  The Rack: designed to dislocate every joint in its victim’s body

  Who could forget the dreaded rack, commonly believed to be the most painful form of medieval torture? It consisted of a wooden frame usually with two ropes fixed to the bottom and another two tied to a handle in the top. As the torturer turned the handle, the ropes would pull the victim’s arms, eventually dislocating bones with a loud crack. If the torturer kept turning the handles (they often went too far) some of the limbs were torn right off the body.

  In the later Middle Ages, a new variant of rack appeared. Spikes were added that penetrated the victim’s back when he or she were forced to lie on table. As the limbs were pulled apart, so was the spinal cord, increasing not only the physical pain, but the psychological pain of knowing that, even if he or she were to survive, mobility of any kind would be lost forever.

  5
  The Breast Ripper: Painfully tears and mutilates a woman’s breast

  Used as a horrible punishment for women, the breast ripper was used to inflict pain, blood loss and the mutilation of their breasts. It was usually used for women accused of conducting abortions or of adultery.

  The claws were often placed, red hot, on the victim’s exposed breasts, the spikes penetrating to achieve a powerful grasp. They were then pulled to rip off or shred the breasts. If the victim wasn’t killed she would be scarred for life as her breasts were literally torn apart.

  A common variant was known as „The Spider,” which is a similar instrument attached to a wall. The victim’s breasts were fixed to the claws and the woman was pulled by the torturer away from the wall, removing or mutilating them. This was a brutal punishment that often resulted in the victim’s death.

  6
  The Pear of Anguish: Rips orifices, dislocates jaw bones

  This brutal instrument was used to torture women who performed abortions, liars, blasphemers and homosexuals. The pear-shaped instrument was inserted into one of the victim’s orifices: the vagina for women, the anus for homosexuals and the mouth for liars and blasphemers.

  The instrument consisted of four leaves that slowly separated from each other as the torturer turned the screw at the top. The device would tear the skin at the very least or expand to mutilate the victim’s orifice. It could dislocated or break the jawbones

  Pears of Anguish still in existence are lavishly engraved or adorned to differentiate between the anal, vaginal and oral pears. This torture rarely brought death, but was often followed by other torture methods.

  7
  The Breaking Wheel: Designed to render vicitim’s limbs useless

  Also called The Catherine Wheel, this device always killed its victim, but did so very slowly. The victim’s limbs were tied to the spokes of a large wooden wheel. The wheel was then slowly revolved while the torturer smashed the victims’ limbs with an iron hammer, breaking them in many places.

  Once his bones were broken, he was left on the wheel to die. Sometimes the wheel was placed on a tall pole so birds could pick and eat the flesh of the still-living human. It could take up to two or three days for him to die of dehydration.

  Sometimes it was ‘mercifully’ ordered that the executioner strike the criminal on the chest and stomach, blows known as the coupsde grâce (French: „blow of mercy”), which caused lethal injuries, leading to the end of the death by torture.

  8
  Saw Torture: Common saw cuts victim in half

  Saws were was common torture devices because they were readily found in most houses and no complex devices were required. It was a cheap way to torture and kill a victim accused of witchery, adultery, murder, blasphemy or even theft.

  The victim was tied upside down, allowing blood to be diverted to the brain. This ensured that the victim maintained consciousness for as long as possible, it slowed the loss of blood and caused maximum humiliation. The torture could last several hours.

  While some victims were cut completely in half as a symbolic gesture, most were only cut up to their abdomen to prolong the time it took to die.

  9
  The Head Crusher: Compresses the skull, shatters teeth, squeezes out the eyes

  The head crusher was a popular torture method used by the Spanish Inquisition, among other users. The chin was placed over a bottom bar and the head under an upper cap. The torturer slowly turned the screw, pressing the bar against the cap. The head was then slowly compressed, first shattering the teeth into the jaw, then a slow death with agonizing pain. Some variants of this device included small containers that received the eyeballs as they were squeezed out of the victims’ eye sockets.

  This instrument was an effective way to extract confessions, as the period of pain could be prolonged for many hours if the torturer chose to. If the torture was stopped midway, the victim often had irreparable damage done to the brain, jaw or eyes.

  10
  The Knee Splitter: Severs the knees and other limbs

  Another tool favoured by the Spanish Inquisition because of its versatility, was the knee splitter. It was a vice-like instrument with sharp spikes outfitted on both sides of the grip. As the torturer turned the handle, the claws slowly squeezed against each other mutilating and penetrating the skin and bones of the knee. Although its use rarely resulted in death, the effect was to render the knees completely useless. It was also used on other body parts including elbows, arms and even the lower legs.

  The number of spikes the knee splitter contained varied from three to more than twenty. Some claws were heated beforehand to maximize pain – others had dozens of small claws that penetrated the flesh slowly and painfully.

 3. aurel says:

  Iata de ce aceste bestii, sunt un real pericol social cu lasarea lor in libertate !!
  Justitia vasluiana, este principala vinovata pentru ceea ce se intampla acum in salbaticia locurilor , unde victima continua sa fie torturata psihologic , prin atacuri denigratoare ale rudelor violatorilor .

 4. Crisa says:

  Ca femeie sa susții un violator este imposibil, chiar dacă este fiul tău. Cum ar fi sa o violeze cineva și pe ea sa vedem daca-si mai susține progenitura.

 5. Maia says:

  Pentru cei 7 PADUCHI, viermi fara creier ce sunteti!!! Cei ca voi sunt niste animale care nu sunt in stare sa cucereasca o femeie si atunci recurg la forta pt. ca doar atat sunteti in stare, excrementelor ce sunteti! Daca ar fi fiica voastra, sora sau mama tot la fel ati face, jigodii care faceti umbra pamantului degeaba!! Va doresc sa ajungeti in puscarie si in fiecare seara sa primiti de la altii si mai ”macho” exact ce meritati-sa se faca o ditamai coada in spatele fundului vostru si sa o primiti in gaura maro cu care ati gandit pana va crapa dosul!! Mi-e sila de cei ca voi, mi-e rusine sa spun ca sunt romanca din cauza unor lichele ca voi!! Iar cei care ii sustineti (familii si sateni si asa zisi prieteni viitori violatori) sa aveti si voi parte numai de asemenea experiente sexuale ”supriza”! Pai daca unul din viermii astia oligofremni care mai sunt si aroganti si tupeisti pe deasupra ar fi fiul meu, eu cu mana mea l-as baga in puscarie si l-as castra!! Rusine sa-ti fie cea care te numesti Mama de un asemenea specimen!! Rusine sa iti fie ca ai crescut un monstru pe care il mai si aperi!!

 6. catalina ion says:

  Este peste puterea mea de intelegere cum niste judecatori cu experienta, oameni care au datoria sa faca dreptate si sa vegheze asupra societatii din care fac parte, pot lua astfel de decizii. Este strigator la cer si de neacceptat! Sapte infractori isi fac pagina de sustinere pe Facebook?Am nimerit intr-un film american, cu un scenariu incredibil de prost? Cine sa sustina si sa incurajeze astfel de animale fara creier? Nu au rusine? Ce fel de oameni traiesc in satele din tara asta? Brute imbibate cu alcool, fara niciun fel de educatie, de speranta si vise? Cum se poate ca bestiile cu chip de oameni sa primeasca mai multa sustinere din partea comunitatii din care fac parte, iar tanara nenorocita pe viata sa fie pusa la zid, batjocorita in continuare, impinsa pana dincolo de durere si disperare?Fata aceea, ranita, umilita, are nevoie de liniste, de intelegere, de sprijin. Familia ei, de asemenea. Iar comunitatea de nerozi retardati se grabeste sa ia apararea unor nemernici, doar pentru ca pe viitor altii ca ei sa scape basma curata, iar victimele sa-si tina naiba gura ca si asa si-o cautau, ca prea erau ele „gatite” si aranjate! As vrea ca acesti crai, impotenti pe viata, sa nu mai vada in veci chip de femeie si in veci sa se zgaiasca la peretii reci ai inchisorii! Sa fie mortii vii! Sa nu mai aiba dreptul la viata, asa cum ei au luat, fara mila, dreptul la o viata linistita al victimei lor! Cred ca in codul civil nu exista o pedeapsa pentru fapta lor. Pentru ei ar trebui adaugata una noua: viata vesnica in chinuri cumplite, intocmai cum si-au tratat victima!

 7. Marius s. says:

  Eu unul nu inteleg doua chestii : prima, de ce judecatorul a ridicat masura arestului preventiv si a inlocuit-o cu arest la domiciliu si mai apoi cu cea de control judiciar? Violatorii nu reprezinta un pericol social,fapta nu e savarsita cu violenta?WTF? Si a doua: de ce procurorul nu a facut recurs?

 8. Belle dImagination says:

  1) Sunt perfect de acord cu câteva dintre comentariile de mai sus legate de justiţia care doarme-n papuci.

  2) Să bagi un goriloi în cuşcă cu astea 7 animale după părerea mea se cheamă clar abuz împotriva animalelor.

  3) Din nefericire pt doamnele gorile, domnul gorilă nu e extrem de dotat. Chiar dacă are cam un sfert de chintal un mascul dominant de gorilă de munte, dotarea standar de de vreo 5 cm.

  Pot să propun înlocuirea sărmanului Dănuţ care nu a făcut nimic ca să fie ţinut în cuşcă, mai ales cu astfel de colegi, cu câte un vieţaş declarat gay căruia să i se permită (şi să i se achite din banii celor 7 familii de gospodari de seamă) orice operaţie de augmentare sau împodobire cu bile, rulmenţi sau orice l-o mai duce mintea a organului?

 9. Ele says:

  Eu zic sa impacam pe toata lumea: pe Danut in fata si pe „vietas-ul declarat gay” (imi place expresia) in spate. Cred ca se descurca ei doi. Daca nu, il descurca pe el!

 10. TIBI says:

  SA DEA CANCERUL IN BILELE VOASTRE PE CARE LE GOLITI DOAR CAND VIOLATI, NEMERNICII DRACULUI SA PLANGA MAMELE VOASTRE DEPRAVATE CARE V-AU CRESCUT IN FELUL ASTA.

 11. Ana says:

  Va rog…mi-e mila de acea gorila, pentru faptul ca sta langa cei sapte violatori. Nu merita sa fie tratata asa. Gorilele au suflet bun asa ca nu putem compara sapte bestii cu acel animal nobil. E o mare nedreptate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *