Saracu’ viitor sot, ce trebuie el sa faca!

Primesc de la Corina Bacanu  un film cu Dana Budeanu, idolita la fetele si baietii speciali. In video explica frumusel cum femeia ar trebui altoita daca face observatie in public mafiotului. Un “jap” mic peste bot. In acelasi timp, Danuta zice si ca femeia trebuie din cand in cand si altoita preventiv, pe principiul “bate vaca, stie ea ce o sa faca!”
La asta ca uitati, fetelor! Si stiu ca sunteti multe. La o cotofana parerista care crede ca trebuie sa fiti oleaca batute, ca prea ridicati capul in lume.
Daca as fi femeie, as da cu ea pe jos pe la toate ONG-urile si tribunalele, pe la toate asociatiile care lupta impotriva violentei domestice.
Uitati-va la ea si aplaudati! Luati-va si masculul cu voi, sa nu piarda nimic! Apoi mirati-va ca va treziti dimineata cu doua, jap, pe bot. Iar de cate ori iesiti din casa, minunati-va ca primiti doi pumni preventivi in stomac. Sa nu lase urme, ca e pacat: mafeotul a dat bani pe machiaj! Dar despre cum sa caftesti fara urme o femeie, va va povesti idolita voastra intr-un episod viitor.
Ati dat putere unei tute, iar acum are culegeti roadele.
Pentru fetele istete: carti!
Cititul desteapta! Oferta:

“Cronicile
Pachetul Silviu Iliuta

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.