„Servus, Domnule Iohannis, io mi-s Vasile Godja din Maramureş şi am fost ieri la Bucureşti cu soţia să ne vizităm nepotul. Am zis să trec şi pe la Cotroceni, să văd şi eu unde şade preşedintele nostru şi să îi las la poartă o sticlă de horincă de casă. Şi, când am ajuns la gardul palatului, mi-a crăpat obrazul de ruşine! La noi în sat e o vorba: dacă gardul e jigărit , înăuntru e un metehău! Adică, dacă gardul e jegos, înăuntru e un om leneş! 9 Aşa gard jigărit nu am mai văzut de când era Avicola aia la noi în sat. Dar, acolo stăteau găinile, domnul Preşedinte! Mă ficior, îţi zic aşa că eşti mai mic decât mine cu 20 de ani: Ne-ai făcut de ocară! În halul asta să arate gardul numărul 1 al ţării? Amu te întreb şi eu: eşti beteag sau ai ceva? De ce nu ieşi dumneata cu doamna Carmen într-o sâmbătă să dai o mâna de vopsea pe gardul ăla?! Că doar nu eşti bolund. Ţie nu îţi crapă obrazul de ruşine? Te stiam om harnic! Mai vin delegaţii străine, primeşti oaspeţi înalţi acolo. Văd mizeria aia şi ne facem ţara de râs! Dacă nu ai timp dumneata, pune-i la muncă pe băieţii aia de la SPP de mănâncă seminţe peste drum. Sau pe altcineva. Şi dacă nu pot nici ei, apoi spune-mi mie. Că aduc mintenaş doi-trei flăcăi şi într-o zi pingelim şi vopsim tot gardul. Numai să nu ne mai facem ţara de râs! V-am lăsat horinca la portar, dar nu aveţi voie să o beţi pînă nu rezolvaţi problema. Va ţucăm cu respect!” Vasile Godja, satul Vălenii Somcutei, Maramureş 5 4 10*articolul poate fi reprodus in limita a 300 de semne, cu citarea sursei 1

*pentru ultimele articole da LIKE la pagina facebook/cronicipebune

Citeste si:

Manualul de Religie te face să te cruceşti!

12 Comentarii la “Domnu’ Iohannis, dăm şi noi o mână de vopsea pe gardul ăla?

 1. Pingback: Iohannis, ţinta unei parodii din cauza paraginii de la Cotroceni – FOTO | Club Oferteproprietari.ro

 2. Pingback: Iohannis, ţinta unei parodii din cauza paraginii de la Cotroceni – FOTO | Ziarul Profit

 3. Pingback: Iohannis, ţinta unei parodii pe internet | „În halul asta să arate gardul numărul 1 al ţării?” | Nasul.tv

 4. Dan says:

  Tare, tare, taaare! Adica, ce face tontul de iohhanis in loc sa puna mana pe bidinea, daca tot a ajuns presedinte? ! Si, dna Carmen, auzi, pretentii la ea de prima doamna! Nu se poate asa-ceva, sa le aratam noi lor, cu istetimea noastra romaneasca, de pe Dambovita, cum facem o scrisoare si pac, la Razboiul!

 5. Pingback: Iohannis, ţinta unei parodii pe internet | „În halul asta să arate gardul numărul 1 al ţării?” - Stiri Presa Online

 6. deea says:

  Mi-i si imaginez pe cei doi stand la o cafea intr-o dimineata, discutand despre vopsitul gardului:)) Si chiar vopsindu-l.

 7. Irina says:

  Bravo, ti-ai schimbat site-ul, arata f bine! Dar nu ai mai postat nimic de ieri dimineata, nu e frumos din partea ta 🙂 Asteptam postari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *