Rares Bogdan s-a intors la televiziunea de la care nici nu plecase. Iata-i postarea:

Domnule Rares Bogdan, analizand cu mijloacele mele modeste postarea dvs., remarc urmatoarele:

1. Ati scris ca publicul e satul de fake-uri, dar va contrazic. Citati toata ziua din site-uri de rahat (oricum am spune-o, tot asta sunt) gen activenews si comisarul.ro. Si la tv le citati, dar si pe pagina de facebook. Astea sunt site-uri de fake news. Asadar, credeti ca aveti credibilitate  cand sustineti ca dvs. sunteti detinatorul adevaratelor stiri? Pentru ca pe mine ma faceti sa rad.

2. Stirea certei si impacarii cu Gusa nu este tocmai un fake news menit sa serveasca publicul dvs.? Aveti o parte de telespectatori ahtiati dupa un senzational ieftin si alta parte formata din oameni de buna credinta care urasc PSD si va vad ca un simbol al luptei impotriva lor bla bla… Aici chiar aveti un merit, va opuneti oleaca tavalugului Antena 3.

3. Sunteti constient ca prin aceasta “cearta” dubioasa si prin aceasta impacare si mai dubioasa, i-ati hranit pe telespectatorii care cauta senzationalul si i-ati pus pe fuga pe cei mai multi dintre cei care va considera un luptator! Daca nu va dati seama de asta, cititi comentariile de pe pagina dvs.

4. Fraza, “nu am ce sa ii reprosez lui Gusa, a dovedit ca a avut nas cand a mizat pe mine”,  imi suna a lipsa de modestie. Parca aud imnul, canta trompetele si v-ati urcat deja pe statuia eroului din Piata Victoriei. Pe bune? O luati toti pe urmele lui Bot si va autoproclamati salvatorii patriei? Asta din urma e retorica.

5. In final va spun ca nu va cred. Deloc. Cred ca totul a fost o facatura ieftina. Si mai cred ceva: daca chiar vreti sa deveniti intr-o zi cine sustineti acum ca sunteti, lasati-va de fake news, de citat site-uri senzationale si fara credibilitate. Nu mai amestecati invitatii excelenti cu altii de o calitate de tip comisarul.ro. Daca vreti ca eu sa va cred, ca oamenii ca mine sa va creada (suntem cativa), lasati trucurile ieftine care prind la cancanisti. Degeaba invingeti PSD, degeaba ii invingeti pe dezinformatorii penibili de la Antena 3, daca folositi aceleasi arme ale dezinformarii, ca si ei! Degeaba. Vax!

Ps: Lasati si isteria… Nu mai tipati la cei din regia de emisie! Niciodata un om inteligent nu se poate uita la un moderator care face asta.

Stiu ca nu va intereseaza, dar ne mai auzim.

 

Reducere mare la carti:

FOLLOW SI LIKE PE FACEBOOK: Silviu Iliutacronicipebune

Toate trei volumele SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI. Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK

Fragment: „Iubita mea, sunt beat. De două ore stau ascuns în toaletă şi tresar la fiecare bătaie în uşă. Zac aici, pe jos, nu pentru că simt o plăcere deosebită de a sta cu costumul meu din liceu pe urina de pe jos, ci pentru că nu am găsit altă cale. De dimineaţă beau. Beau încontinuu, cu neamurile tale, cu naşii, cu neamurile mele, cu nişte vecini, cu trecătorii, cu vecinii.
M-a tăiat tac-tu! De aia beau, să uit. Şi să sper că n-a făcut-o intenţionat. Vestea bună e că de când beau mi s-a oprit sângerarea. A, şi mai e una: sectanţii ăia au vândut patru aspiratoare şmechere, de mii de dolari, rudelor tale. Ceea ce e bine pentru că am câştigat comision o cutie de detergent. Nu te îngrijora, în patruzeci și opt de rate lunare scapă de zece la sută din costul total, apoi îl pot da înapoi.
I-am pupat în mod egal pe toţi, şi pe ai tăi, şi pe ai mei. Am mai turnat în mine şi câteva pahare cu şampanie, de unde şi incoerenţa.
Mătuşa ta mi-a zis:
– Mânca-l-ar mătuşa de băiat! Bine ai venit în familie!
Şi m-a pupat pe gură. Am vrut să îţi zic eu primul, în caz că o să afli peste ani.
NU am o aventură cu mătuşa ta şi… NU vreau una! Nu pentru că nu o găsesc atractivă, să nu mă înţelegi greşit, nu am nimic personal cu ea. Doar că mustaţa ei îmi aduce aminte de tatăl tău.
NU o să merg în vizită de Crăciun acasă la ea, asta ca să ştii de acum.
Acum,iubita mea, citesc citatele mâzgălite pe pereţi. Cred că avem mulţi psihopaţi în familie. Unul a scris cu litere roşii, mari: DE CEEEEE, DOAMNEEEE? Cred, de fapt sunt sigur, că e tac-tu.
Altul a scris: CIORBA – DE RAHAT, FRIPTURA – TARE, SARMALELE – ORIBILE. Cred că e bunica.
Apoi, am convenit că nu ascultăm manele la nuntă? Am convenit! Şi de două ore avem numai manele.
– Decât două-trei piese pentru prietenii mei din armată! „Hai, liberare!“ a zis tatăl tău. După care s-a uitat urât la mine şi m-a întrebat:
– Nu e însărcinată fata mea, nu? Aţi glumit voi. Hahahah!
Unchiul meu a dat mâna cu Makele. După ce l-a atins, și-a scuipat în palmă şi s-a şters pe cămaşă jumătate de oră.
Ray dansează cu mătuşa ta. Nu sunt sigur că nu îl violează până dimineaţă.”

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.