„E mai destept decat el!” au declarat multi americani. „Si seamana, iar la cum vorbesc, pot fi usor confundati. Si macar Donald Duck nu crede ca poti bea Domestos sau face gargara cu ultraviolete ca sa scapi de Covid.

Am auzit acum declararatia lui Trump conform careia ar trebui sa ne injectam dezinfectant pentru a scapa de Covid. Mi-a placut si cum le explica celor din sala – ca un doctor docent – ca totul ar fi in regula daca am reusi sa luam solutia aia cu care de dam pe exterior si sa gasim o modalitate sa o „put inside”, probabil pe gurita, prin ac sau prin alte orificii. I-a mai venit si ideea cu ultravioletele. Daca se poate sa bagam cumva lumina in noi si sa moara ma-sa lu’ guvidu’. El n-a zis chiar guvid, da’ mai avea putin. Si asta pare logic! Cred ca Trump vrea ca astia sa descopere gargara cu ultraviolete sau ceva, iar noi sa mergem la terasa si sa cerem: o apa, o pizza si niste ultraviolete pentru clatirea gurii, la final.

Eu ma bag, pare logic ce zice omul. De exemplu: cianura omoara celulele canceroase? Sa inghitim cianura! E logic.
Un lucru as vrea sa aflu totusi: ce si-a injectat el? Nu de alta, dar e clar ca efectul advers e tampirea, pana la stadiul de cretinoid preistoric, adica a devenit tampit pana si dupa standardele homo habilis, cand cel mai destept probabil ca stia sa numere pe degete pana la doi.
N-as vrea. Daca el si-a injectat Dero, eu vreau sa imi bag Omo. Daca el si-a bagat sapun linchid, eu merg pe sapun de casa, daca a bagat gel de unghii, eu as merge chiar pe un vaccin cu oja. Numa’ vreau sa stiu, atat.

Cititul desteapta! Oferta lunii aprilie:
"“</p

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *