Draga alegator PSD.
I-ai votat pentru promisiunile lor minunate. Salariile pana la cer, „Romania redata romanilor”, mii de gradinite, scoli, lapte si miere.
Te cred. Te-au prostit!
Dar, a trecut putin vreme si poti vedea si tu care sunt prioritatile lor: amnistii, gratieri. Vor sa ii faca scapati pe hoti, pe infractori. Vor ca functionarii lor sa poata fura linistiti.
NU pentru asta i-ai votat! Nu i-ai votat pentru ca ei sa rezolve in regim de urgenta gratierile. I-ai votat pentru un trai mai bun, nu sa isi bata joc de tine ca de un fraier.
De acord, avem un PNL incompetent, un USR ametit si aproape nimic in rest.
Dar… PSD?
Te-au prostit! Este momentul tau, momentul sa te delimitezi de cei care si-au batut joc de tine si de votul tau. L-au luat si l-au folosit in interes personal.
Ai gresit, dar acum, ca iti dai seama, este momentul tau!
Stiu ca multi dintre voi sunteti oameni onesti si ati crezut in ei. Gata! S-a terminat!
Daca nu iesiti acum sa va aparati drepturile, copii vostri va vor acuza ca i-ati intors in Comunism si nu va vor ierta niciodata.
Draga alegator PSD, iesi in strada! E dreptul tau de om inselat.

Silviu Iliuta
„Toate titlurile bune au fost date”, de Silviu IliutaCosta 39 de lei si se comanda online de pe site-ul www.bookzone.ro.

rrrr

3 thoughts on “Draga alegator PSD, NU pentru asta i-ai votat!

  1. Elena says:

    Un alegator psd-ist a scris pe FB ca „guvernul a facut o lege pentru a ierta niste oameni care au gresit”! Astia sunt alegatorii psd! Chiar crezi ca ii poate face cineva sa vada care este situatia?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.