Drama e putin spus:

Iata declararatiile martorilor binoculari:
Fane (25 de ani spre 42, taximetrist): “Luasem o cursa de 20 de lei pentru 200 de metri. Un teleormanean venit la Bucuresti, tot inconjuram blocul cu el. Deodata, in spatee masinii am auzit aau si aaaau. Clientul a sarit de pe bancheta pe geam si a luat-o la fuga urland: “De ce ma musti, Papuseeee?  De ce?” Am incercat sa ii spun ca papusa e termenul corect, conform DEX revizuit, dar a luat-o la goana. Cert e  ca dusesem o cur*a mai devreme de la Inter si adormise pe bancheta din spate. Am si uitat de ea, intra in tura de noapte ca asistenta tv.”

Flori (coafeza, 35 de ani): “Eram in parc cu aia mica, la leagane. Si cu barbatul meu care s-a dus sa ia o bere. Cand o dadeam uta, el a inceput sa urle: “Papuseee, tu nesatulo!” Apoi a iesit din tufis impreuna cu vecina mea de la et. 2. Erau rosii la fata, umflati, si mi-au zis ca au fost miscati amandoi de capuse. Le-am spus ca am auzit bine, era “papuse”, atunci ea mi-a zis ca intr-adevar, papusa aia a lu’ fii-sa i-a muscat si nu mi-au zis ca sa nu ma sperie. Eu mi-am dat seama mai demult ca papusa e rea, dupa ce am vazut si filmul cu  Chuckie.”

Nea Marin (portar): “E, pai papusele astea de pe Matasari vine in fiecare noapte la mine. Musca, da, cam musca, dar iti faci treaba cu ele. Eu le dau 10 le de obicei, isi face muscaturile si pleaca. Sa mai treaca tinpul cat nu e meci la televizor sau nu ne vorbeste domnul Gadea.”

Silviu Iliutacronicipebune

poza: fb

“”Bunica își toarnă puțin sifon peste vin, iar mătușa încrunta sprâncenele. Exact ca atunci când aude” fuck you ” rostit de puștii din sat care îi distrug răsadurile de roșii. Le spărgea mingea de fiecare dată. (I-a întrebat într-o zi:” Ce înseamnă fachiu”? Iar un puști pistruiat, fără dinți i-a spus:’Ne cerem scuze! Asta înseamn: să ne iertați.”  De atunci ea tot repeta asta de cate ori greseste. “Silviu Iliuță  Cronicile unui bărbat.

 

 

Nu rata singura trilogie premiata chiar de autor: „Cronicile unui barbat!”.
Vanduta in peste DOUA exemplare. Aproape trei. 
Toate trei volumele SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI. Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK


*gasiti cele mai recente articole pe facebook/cronicipebune

 

Recente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *