Azi, la sectia de votare batea vantul. Scoala Generala nr. 20.
Am intrat incetisor pe usa si am avut impresia ca daca vorbesc mai tare ii trezesc pe cei din comisie. Pe la pranz, nicio persoana inainte mea, niciuna dupa mine. Nu sunt sigur, dar cred ca in momentul in care ieseam pe poarta scolii mai venea cineva spre vot.
La jumatate de ora dupa aceea, Targul de Craciun de la Piata Constitutiei. Cam 20 de minute la coada la vin fiert, vreo 15 la tuica. Aglomeratie ca la Revolutie. E frumos, oamenii se distreaza, nu asta e problema. Dar daca au putut merge la targ si le-a fost lene sa mearga la vot, as vrea sa le spun:
-in urmatorii 4 ani nu aveti dreptul moral de a va vaita despre „tarisoara voastra”
-in urmatorii 4 ani nu ar trebui sa spuneti niciodata ca „daca ieseau ceilalti era mai bine”
-in urmatorii 4 ani fiti spectatori, asa cum ati fost si astazi!
tttt

Domnul din imagine a votat. Jos palaria si respect!
Tu ce scuza ai avut, in afara de lene?
A, esti dezamagit de toti? Bine. In cazul asta, tocmai ai votat cu PSD. Nu spun ca e bine sau rau, vreau doar sa te informez. Prin neprezentare, ti-ai dat votul partidului mai puternic.
Nu vreau sa iti mai citesc comentariile galagioase pe facebook, atitudinea zeflemitoare la adresa celor care au votat. Patru ani de zile te rog sa postezi poze cu pisici si bancuri.
Noapte buna!

Citeste si: POVESTI

AI CARTE, AI PARTE! „Toate titlurile bune au fost date”, de Silviu IliutaCosta 39 de lei si se comanda online de pe site-ul www.bookzone.ro.

Fragment din carte:  
„Mult mai bine în patul virginei. Și stai și așteaptă… Și oftează… Și stai, și sărută, și ține-ți mâinile departe… Și stai, și….
-Tebya ne ebut, ti ne podmakhivai! Dacă nici asta nu era limba rusă!!
-Repede! îmi zice Amy. Ai prezervativ?
-Două cutii…
-Două… ce?!
-Prezervative.
Atunci mi-am dat seama că să îți pui prezervativul pe organul fericirii este una dintre cele mai grele treburi atunci când ești în călduri. În primul rând, e aproape imposibil să desfaci fără gură folia aia inutilă de plastic. În al doilea rând, e musai să continui să o săruți în timp ce faci asta, ca să nu se înmoaie treaba. Apoi trebuie să ai mare noroc să nimerești fața și dosul cauciucului. Îmi trebuie o Facultate de Pus Prezervativul sau ceva… -Daca îți sare de pe ea, e pus invers! spune.
-De pe ce?
-De pe… dânsa.
-Îmi sare.
-Atunci întoarce-l.
În sfârșit, momentul dezvir… ”
.”

rrrr

One thought on “El a votat. Tu ce scuza ai avut?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.