Cartea Detectiv de Romania, Silviu Iliuta

Va ajunge mare, ascultati ce va zic!
De fata cu pastarnacul zic. Pastarnacul din bucatarie, caci in piata era cu sparanghelul. Cea din Piata Victoriei, care protesta impotriva purtarii mastii, pentru drepturile muncitorilor, impotriva 5G si nu stiu exact ce. Acum e plin net-ul cu poze cu ea facand videochat
Va ajunge peste Udrea. Pai ganditi-va si voi cata versatilitate! Dimineata e protestatara sau baga texte pentru familia traditionala. Pioasa, langa troite, vorbind despre valorile traditionale.

La pranz, isi falfaie sparanghelul prin Piata Victoriei, dar uita in mana cartea de dimineata.

Mai pe seara, baga un videochat. Nu e nimic rau in asta, fiecare isi castiga painea cum vrea! Tot ce spun eu e ca fata asta trece atat de usor de la familia traditionala la barbatii care o ard pe chat cu papusele. E incredibil de maleabila.
Si domnisoara, si vampa, in acelasi timp!

Sa stiti ca isi baga degetul in gura ca sa arate ca nu crede in Covid! Nu e ce credeti.

Daca as fi acum mare smecher pe la partide, as baga-o imediat in organizatia de femei. Sa le dea lectii despre cum sa fii si pioasa, dar si videochatista, in acelasi timp. Sa le vorbeasca oamenilor despre valorile familiei, in timp ce se joaca prin bucatarie cu pastarnacul, pentru 2,44 euro pe minut. Sau 3.
Peste doi ani, nimeni nu o sa isi mai aminteasca de faptul ca ea e fata cu pastarnacul, cu gingigeul, antovaccin sau ce mai era ea. Toti o vor lua de noua.

 

Cititul desteapta! Oferta lunii mai:
“Cronicile

 

3 Comentarii la “Fata cu pastarnacul are un viitor stralucit in politica.

  1. Romanca says:

    Un articol inutil si prost. Nu inteleg ce va doare pe voi cu ce se ocupa , mai ales daca ce face e legal?!?! Dar asa e romanul, nu poate sa doarma linistit de grija altuia. Bun exemplu esti pentru tineri, invata-i sa judece si sa catalogheze. Mi se face rau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *