Cartea Detectiv de Romania, Silviu Iliuta

„Apareau tot felul de discutii”, a declarat reprezentantul Federatiei Internationale de Sah.
„La final de partida, anunt ba ca „albul a invins negrul”, ba ca „negrul a invins albul”, ceea ce era o discriminare oricum ai da-o.
Unde mai punem ca albul ii lua regina negrului si ieseau tot felul de discutii si se nasteau grupuri de Facebook care luptau impotriva discriminarii si cereau interzicerea partidelor de sah. Plus la Eurosport nu mai voia sa difizeze competitiile.
Asa ca am hotarat sa mergem pe rosu. Pieile rosii  nu prea mai sunt si chiar daca sunt nu prea mai intra pe Facebook sa ne raporteze. Sau portocalii, astia nici macar nu exista.


In plus, albul muta mereu primul. Cum ar putea fi asta corect?! Sa ca, domnilor, rosu e la mutare!” a declarat Neomarxel Chess, presedintele Federatiei Internationale de Sah.

Cititul desteapta! OFERTA lunii:


“Cronicile


Cartea Detectiv de Romania, Silviu Iliuta

One thought on “Federatia Internationala de Sah: „Piesele nu vor mai fi negre!”

  1. George says:

    Foarte tare… Americanii au cam exterminat „pieile rosii”. Asa ca ele aproape au devenit irelevante in viata reala… Dar, ele au devenit foarte vocale pe tabla de șah ??. Ce poate să fie mai tare de atât? Să fie „pieile roșii” primele la mutare ca să nu fie și ele discriminate. Alea albe nu vor putea fi niciodate discriminate, fiindcă și-au trăit traiul și și-au mâncat mălaiul. ??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *