Home / (Pro)stirea zilei / Fericire mare pe capul nostru!

Fericire mare pe capul nostru!

O sursa de incedere ne-a facut, mie si cainilor mei, o dezvaluire senzationala.

Agitatie mare la sedinta de lucru din PSD, unde, in sfarsit, toti de acolo s-au pus pe munca si pe construit autostrazi. Redau dialogul:
Codrin Stefanescu: Sefu’, am inteles ca anul asta faci 3,6 km de autostrada. Se putea si mai bine, zic eu.
Dragnea: Ce inseamna mai bine?
Codrin Stefanescu: 7 kilometri era mai bine sa iti dea. Asa, dupa 3,6 km, daca te porti frumos, faci doar 1,5. Pai intr-un an te intorci la partid. Si noi?
Vranceanu Firea: Chiar asa, si noi?
Dragnea: Si voi ce?
Vrangeanu Firea: Pai noi nici nu apucam bine sa ne dam la gioale, sa ne scoatem ochii si sa luptam pentru postul matale si te si intorci.
Dragnea: Inca mai vorbim de autostrada?
Vranceanu Firea: Nu, bre, da-o dracu’! Ca si eu si matale stim ca nu suntem in stare sa facem nici 100 de metri in 2018.
Olguta Le Vasilescu: Liviu, uite, de autostrada vorbim. Care vine din frantuzescul autoband, stiintific vorbind. Si eu cred ca e putin 3,6 km. Nu stiu alti colegi, dar eu m-as simti mai bine sa te stiu asa ca inaugurezi macat vreo 10 km. Din care faci, sa zicem, 5. Nu mai revine nimeni in politica, sef de partid, dupa 5 km de autostrada.
Dragnea: Ma, voi ma vreti la parnaie?
Toti: Nu, sefu’, ai innebunit! Cum sa gandesti asa ceva de noi?! Noi iti vrem binele, ce naiba!
Olguta: Nu vezi cat de stresat esti aici, in libertate?
Vranceanu Firea: Esti surmenat, ai tensiune, fumezi mult. La aia mica nu te gandesti cat sufera ca te vede asa?
Codrin Stefanescu: Ti-ar fi mult mai bine undeva la liniste, relaxare, sa te plimbi la ore fixe, sa it idea mancarea la timp… Mai sunt trei dosare cu matale, de aia dam si noi o mana de ajutor sa ajungi acolo. Mai ciripim pe ici, pe colo.
Dragnea pune capul in maini, iar ochiul stang ii lacrimeaza:
Dragnea: Si pe aia mica cui s-o las?
Olguta: Ii gasim noi iubit, dam anunt pe Tinder: caut iubit pentru 6-7 ani.
Dragnea: Toti vreti sa fac 3,6 km de autostrada singur. Dar nu se poate. Eu o sa va iau pe toti sa munciti cu mine, sa fiti acolo in fiecare zi, la plimbarica.
Olguta: Pai si aici cine ramane, sefu’?
Dragnea: O lasam pe Vasilica, ii punem niste mancare, apa in castron si o lasam singura 3,6 ani. Ii lasam si cheia. Ce zici, Vasilica?
Vasilica: Sigur, sefu’, ne-ar prinde bine sa plecati toti sa faceti niste autostrade din alea. Numai, daca imi lasi cheia, sefu’, sa nu inchizi usa pe dinafara, ca azi dimineata, ca eu nu pot sa o deschid pe dinafara, fiind inauntru, da?

Cititi! Cititul desteapta!
Silviu Iliutacronicipebune

“”Bunica își toarnă puțin sifon peste vin, iar mătușa încrunta sprâncenele. Exact ca atunci când aude” fuck you ” rostit de puștii din sat care îi distrug răsadurile de roșii. Le spărgea mingea de fiecare dată. (I-a întrebat într-o zi:” Ce înseamnă fachiu”? Iar un puști pistruiat, fără dinți i-a spus:’Ne cerem scuze! Asta înseamn: să ne iertați.”  De atunci ea tot repeta asta de cate ori greseste. “Silviu Iliuță  Cronicile unui bărbat.

 

 

Nu rata singura trilogie premiata chiar de autor: „Cronicile unui barbat!”.
Vanduta in peste DOUA exemplare. Aproape trei. 
Toate trei volumele SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI. Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK


*gasiti cele mai recente articole pe facebook/cronicipebune

 

Check Also

Asiatenta: “Alte calmante nu mai am! Vrei sa te omor eu?”

”Dacă nu te potolești, o să chem medicul, să te ducă în terapie. Alte calmante nu …

Lasă un răspuns