Voi sa stati linistiti ca doamna Firea a zis in campanie ca are grija de oameni si asta a facut: a avit grija de finutzul ei. Si sa mai stati linistiti ca doamna Firea e bine! Smecherii cad mereu in picioare. Daca n-a mers la primarie, intra la parlament. Iar cand n-o s-o mai voteze nici neamul ei se va retrage pe un salariu de 8-9000 de euro la o regie smechera, un fond de stat ceva, cum a facut incompetentul de Grindeanu.

Voi muriti! Pe voi va asteapta un an oribil! Pe astia care aveti o afacere mica, de gafaiti cu facturile de la o una la alta, astia de sunteti angajati la patron si care va chinuiti in fiecare zi sa supravietuiti. O cafenea de doua mese daca aveti, un chios de ziare, o toneta, le veti privi cum mor, apoi veti lasa o cruce in locul lor, asa cum au inceput sa faca spaniolii.

Citeam acum despre finutzu’ doamnei Firea. La 33 de ani, in 2018, geniala creatura din Bacau l-a numit pe iepurasul asta administrator special la RADET, regia care va da apa si caldura. De multa apa si caldura ce v-a dat RADET, omul a fost promovat in 2019 si pus la Termoenergetica. Director!!! 6000 de euro salariu pe luna. Si pe Pamant. Dan Burghiu il cheama si e membru si in CINCI comisii municipale. Pentru ca el se pricepe la toate.
De bun e ce e, cum apare o problema pe la apa calda sau una pe la Metrou, prin parcuri si pe unde mai e, vine el, finutul doamnei Firea ci cheia de 14 si costumul de Superfinutzu si repara vagonul, bancuta sau conducta.
Si aud ca acum, domnu’ Nicusor l-a dat afara pe iepuras. Ce abuz! Nu ti-e rusine, Nicusoare?! Sa il concediezi pe singurul om care le are si cu parcurile, si cu apa, si cu podurile, cu chirurgia pe creier si cu mancarea chinezeasca sau mai stim noi ce?! A B U Z!
A zis Firea in campania electorala ca va avea grija de oameni? A zis. Mare smecherie ca a inceput cu finutzii ei!
Oricum, sa n-o lungesc, voiam sa va confirm ca Firea e bine. In orice tara, ar fi luat-o imediat DNA pe sus dupa toata porcaria asta si ar fi depus-o la beciul domnesc. Nu si la noi! Kovesi a plecat, asa ca Firutza si-a pus mare moaca pe afisele din oras. Doreste sa o votam. Urmeaza afise cu finutzu’, care a ramas fara post si merita si el un loc in Parlament. Daca nu pica acolo, se gaeste o regie cu de 4-5 ori salariul presedintelui Romaniei. Ca asa sunt astia din regiile romanesti: mai
importanti decat presedintele.
In fine, asta am vrut sa va spun, ca voi muriti, va ingropati afaceri, va ganditi cu groaza la ianuarie, va tremura chilotii ca nu aveti cu ce sa platiti caldura pe care nu v-o da finutzu’. Ei sunt bine. Iar DNA nu ii mai ia. Si doamna Firea ne zambeste senin din afise. Daca n-o pica la Parlament, nu e bai. Mai este si presedintia.

OFERTA speciala la carti! Click pe poza

 

 


FOLLOW SI LIKE PE FACEBOOK: Silviu Iliutacronicipebune

 

Toate trei volumele SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI. Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK

Fragment: „Iubita mea, sunt beat. De două ore stau ascuns în toaletă şi tresar la fiecare bătaie în uşă. Zac aici, pe jos, nu pentru că simt o plăcere deosebită de a sta cu costumul meu din liceu pe urina de pe jos, ci pentru că nu am găsit altă cale. De dimineaţă beau. Beau încontinuu, cu neamurile tale, cu naşii, cu neamurile mele, cu nişte vecini, cu trecătorii, cu vecinii.
M-a tăiat tac-tu! De aia beau, să uit. Şi să sper că n-a făcut-o intenţionat. Vestea bună e că de când beau mi s-a oprit sângerarea. A, şi mai e una: sectanţii ăia au vândut patru aspiratoare şmechere, de mii de dolari, rudelor tale. Ceea ce e bine pentru că am câştigat comision o cutie de detergent. Nu te îngrijora, în patruzeci și opt de rate lunare scapă de zece la sută din costul total, apoi îl pot da înapoi.
I-am pupat în mod egal pe toţi, şi pe ai tăi, şi pe ai mei. Am mai turnat în mine şi câteva pahare cu şampanie, de unde şi incoerenţa.
Mătuşa ta mi-a zis:
– Mânca-l-ar mătuşa de băiat! Bine ai venit în familie!
Şi m-a pupat pe gură. Am vrut să îţi zic eu primul, în caz că o să afli peste ani.
NU am o aventură cu mătuşa ta şi… NU vreau una! Nu pentru că nu o găsesc atractivă, să nu mă înţelegi greşit, nu am nimic personal cu ea. Doar că mustaţa ei îmi aduce aminte de tatăl tău.
NU o să merg în vizită de Crăciun acasă la ea, asta ca să ştii de acum.
Acum,iubita mea, citesc citatele mâzgălite pe pereţi. Cred că avem mulţi psihopaţi în familie. Unul a scris cu litere roşii, mari: DE CEEEEE, DOAMNEEEE? Cred, de fapt sunt sigur, că e tac-tu.
Altul a scris: CIORBA – DE RAHAT, FRIPTURA – TARE, SARMALELE – ORIBILE. Cred că e bunica.
Apoi, am convenit că nu ascultăm manele la nuntă? Am convenit! Şi de două ore avem numai manele.
– Decât două-trei piese pentru prietenii mei din armată! „Hai, liberare!“ a zis tatăl tău. După care s-a uitat urât la mine şi m-a întrebat:
– Nu e însărcinată fata mea, nu? Aţi glumit voi. Hahahah!
Unchiul meu a dat mâna cu Makele. După ce l-a atins, și-a scuipat în palmă şi s-a şters pe cămaşă jumătate de oră.
Ray dansează cu mătuşa ta. Nu sunt sigur că nu îl violează până dimineaţă.”

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *