A APARUT  Click pe poza:
Cu autograf🤟

Cartea 14 zile in izolare, Silviu Iliuta

Roxana Paturca, fost președinte executiv al organizației social-democrate din Călărași., este cea care declara in 2019, deci mai devreme putin, ca Iohannis e balaurul. Era in PSD, prietena lui Dragnea, si spunea ca: “Este un penal cu imunitate absolută” Despre România educată: “Un titlu jignitor, prin care Iohannis ne spune că nu suntem educați și că vine el să ne educe.”

Acum e buna. A trecut la PNL si a fost numita sefa la Inspectoratul scolar Calarasi, sub comanda
Guvernului Cîțu.
„Pațurcă a fost dată afară din PSD pe 1 septembrie 2020, după ce nu s-a prezentat, împreună cu trei colegi de partid, la moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban. La scurt timp aceasta a fost primită în PNL. Daniel Fenechiu, senator PNL, declara în toamna anului trecut, în momentul în care Pațurcă a trecut la PNL, că aceasta e o colegă muncitoare.” (Epochtimes)
Vedeti cat de usor ajungi din tabata „clica de infractori a lui Dragnea, cei care distrug sistematic Romania” (Iohannis) in tabara „o colega muncitoare pe care o voiam in PNL”?
E ataaaaaaaaat de simplu! Tot ce trebuie sa faci e sa tradezi partidul la votul unei motiuni, cum a facut doamna. Apoi te preia PNL, iti da functie, casa, masa, te face si senator peste 4 ani, te tragi in poze cu Iohannis si gata! O duci bine pana la urmatoarea tradare, cand votezi impotriva PNL, iar PSD te reprimeste cu bratele deschise!
Of, veatza mea! As spune banalitatea aia ca politica e o curva, dar adevarul e ca nu e adevarat. Oamenii care conduc partidele sunt.

 

 

A APARUT ! Click pe poza:
Cu autograf🤟

Cartea 14 zile in izolare, Silviu Iliuta

 

FOLLOW PE FACEBOOK  SI ALTE CHESTII: Silviu Iliutacronicipebune

FOLLOW PE FACEBOOK  SI ALTE CHESTII: Silviu Iliutacronicipebune

NU rata singura trilogie premiata chiar de autor! Vanduta in mirificul tiraj de 4 exemplare.  Doua mai sunt in raft. Vin cu autograf. Toate trei volumele SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI.

Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK

Fragment:

„La Botez, trebuie să avem și un fel de mâncare mai fițos, gen creveți prăjiți sau scoici sau melci. Pentru că Domnul Colonel va invita câțiva prieteni importanți.
– Din aceia care mănâncă des fructe de mare.
– În mare cresc fructe? a întrebat unchiul, cu expresia unui copil de un an care a primit prima jucărie din viața sa.
– Ești prostănac! i-a zis bunica. Este vorba de fructe ținute în mare, așa cum ținem noi gogonelele la saramură.
– Ce, noi nu băgăm pepeni la murat? a susținut-o mătușa, țipând la unchiul.
– Pepenii e fructe? a ripostat unchiul. Parcă știi tu că pepenii e fructe! Fără 100 de mililitri de țuică, unchiul meu nu e unchiul meu nu începe să circule prin sânge. Bunica a spus chiar că ar trebui să îi dăm să bea noaptea, în somn, printr-o pâlnie. „Ca să nu se trezească alt om, ca acum!” Mama Ameliei simte momentul greu și, cu o voce caldă, împăciuitoare, le explică țăranilor:
– Fructele de mare, domnule unchi, doamna bunică, părinte … Fructele de mare sunt, de fapt … A-NI-MA-LE. Creveți, stridii, languste, homari, crabi, caracatițe…
– Hai dă-o dracu’! răbufnește părintele. Absolut toți se întorc spre el.
Bunica îl mustră din sprâncene și din buze, apoi îl ceartă ca pe un câine neascultător
: – Părinte, părinte, nu ești ascultător! Dacă mai pronunți o singură dată „dracu”, te dau afară de la masă! – Cum să fie, bunică, creveții… fructe de mare?! Da’ ce, noi nu am fost la oraș să vedem creveți?
– Da, continuă ea. Chiar dacă este caracatiță, este o fructă de mare.
– Adica cum, doamnă? Poate ne spuneți că caracatița are frunze? continuă popa atacul. Toți din Armata Iliuță râd. Sunt cu capul pe spate, cu mucii la nas, cu cracii pe sus.”

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *