Uitati, mai, ce fac nenorocitii astia de francezi:

Uitati, mai, ce fac nenorocitii astia de francezi:
<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/tVWJd4uXZYQ” frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen></iframe>

De ce fac misto francezii de Viorica Dancila?

Mi se pare o cruzime sa razi in halul asta de doamna Veorica.
Adica ce vreti sa spuneti, ma, fancezilor? Ca Veorica e marioneta lui Dragnea? Adica l-ati pus pe el in spate, vezi Doamne, si vorbeste in locul ei? Sa stiti si voi de la noi, bai, francezilor, ca doamna Veorica, desi nu pare, este un organism pluricelular dotat cu gandire proprie si vointa individuala. He, he!
Si adica ce vreti sa spuneti voi? Ca e un fel de papusa de ventriloc, ma? Doamna Veorica, cea care ne-a marit pensiile cu 4 lei pe luna? Daca nu mareau aia din Opozitie preturile, azi am fi luat cu o painica in plus pe luna. E de colea? Presedintele vostru, ala mic si denaturat care s-a casatorit cu bunica-sa, va creste, ma, pensile? Eu cand am fost la voi in Paris am dat 2 Euro pe o apa si 3 euro pe un croissant. Voi stiti cat e croissantul la noi in Romania, ma? 50 de centi! Jucati-o pe asta! Ce daca aveti de vreo 6-7 ori salariul nostru? Astea-s detalii, ma! In plus, motorina e la acelasi pret.
Si, ba, francezilor, noi ave in Drumul Taberei, in fata garsonierelor confort doi, aceleasi masini smechere pe care le aveti voi la miliardarii din Monaco.
Si ce mai vreti sa spuneti voi, ma? Ca Veorica e tuta? Nu va crapa obrazul de rusine sa sugerati asta, in conditiile in care voi nici nu stiti limba romana, ma? Uite Olguta, de bine de rau vorbeste franceaza cum poate. Mai da din maini, mai da din picioare, da ii iese de un “marshe du tramvai”. Voi stiti, ma, sa ziceti “marsul tramvaiului “ in limba romana?
Ia, pana sa va luati de Veorica a mea, mai uitati-va si la voi! Francezi corupti, care mancati toata ziua branza stricata!

OFERTA:

 

 


FOLLOW SI LIKE PE FACEBOOK: Silviu Iliutacronicipebune

 

Toate trei volumele SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI. Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK

Fragment: „Iubita mea, sunt beat. De două ore stau ascuns în toaletă şi tresar la fiecare bătaie în uşă. Zac aici, pe jos, nu pentru că simt o plăcere deosebită de a sta cu costumul meu din liceu pe urina de pe jos, ci pentru că nu am găsit altă cale. De dimineaţă beau. Beau încontinuu, cu neamurile tale, cu naşii, cu neamurile mele, cu nişte vecini, cu trecătorii, cu vecinii.
M-a tăiat tac-tu! De aia beau, să uit. Şi să sper că n-a făcut-o intenţionat. Vestea bună e că de când beau mi s-a oprit sângerarea. A, şi mai e una: sectanţii ăia au vândut patru aspiratoare şmechere, de mii de dolari, rudelor tale. Ceea ce e bine pentru că am câştigat comision o cutie de detergent. Nu te îngrijora, în patruzeci și opt de rate lunare scapă de zece la sută din costul total, apoi îl pot da înapoi.
I-am pupat în mod egal pe toţi, şi pe ai tăi, şi pe ai mei. Am mai turnat în mine şi câteva pahare cu şampanie, de unde şi incoerenţa.
Mătuşa ta mi-a zis:
– Mânca-l-ar mătuşa de băiat! Bine ai venit în familie!
Şi m-a pupat pe gură. Am vrut să îţi zic eu primul, în caz că o să afli peste ani.
NU am o aventură cu mătuşa ta şi… NU vreau una! Nu pentru că nu o găsesc atractivă, să nu mă înţelegi greşit, nu am nimic personal cu ea. Doar că mustaţa ei îmi aduce aminte de tatăl tău.
NU o să merg în vizită de Crăciun acasă la ea, asta ca să ştii de acum.
Acum,iubita mea, citesc citatele mâzgălite pe pereţi. Cred că avem mulţi psihopaţi în familie. Unul a scris cu litere roşii, mari: DE CEEEEE, DOAMNEEEE? Cred, de fapt sunt sigur, că e tac-tu.
Altul a scris: CIORBA – DE RAHAT, FRIPTURA – TARE, SARMALELE – ORIBILE. Cred că e bunica.
Apoi, am convenit că nu ascultăm manele la nuntă? Am convenit! Şi de două ore avem numai manele.
– Decât două-trei piese pentru prietenii mei din armată! „Hai, liberare!“ a zis tatăl tău. După care s-a uitat urât la mine şi m-a întrebat:
– Nu e însărcinată fata mea, nu? Aţi glumit voi. Hahahah!
Unchiul meu a dat mâna cu Makele. După ce l-a atins, și-a scuipat în palmă şi s-a şters pe cămaşă jumătate de oră.
Ray dansează cu mătuşa ta. Nu sunt sigur că nu îl violează până dimineaţă.”

 

 

p

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *