As sustine neconditionat orice lege care prevede pedeapsa cu moartea pentru pedofili.
Cred ca nu mai merge in niciun fel cu smecheria si taraganarea asta de acum. Cred ca nu mai merge nici macar pedeapsa castrarii chimice, mi se pare mult prea blanda pentru odiosii astia. O gluma. Tot felul de pedofili ciugunghezi, olandezi, icsulezi, romani, nebuni, considera Romania pamantul fagaduintei, un loc in care daca abuzezi un copil,
scapi cu inchisoarea. Asta daca te prinde cineva, caci sansele sa fii prins sunt relativ mici intr-o tara in care Politia a ramas pe jumatate Militie, ca practici si dotari.
Sunt un om pasnic, pacifist, care crede in drepturile omului. Dar cine violeaza sau ucide un copil nu cred ca poate fi incadrat la categoria om, ci la aceea de monstru. De fiinta abjecta, care nu merita sa traiasc. Numai asa descurajam valul asta de nenorociti. Sa le tremure carnea pe ei cand aud de Romania. Sa stie ca asta e locul in care ei sunt executati in cele mai grele chinuri. Ca aici nu e de joaca, ca mai furam noi bani, ne mai facem ca muncim, mai incalcam noi legea cu spagute, dar macar copiii stim sa ni-i aparam. Sa stie toti ca in Romania nu e de gluma, ca aia te executa in regim de urgenta, nu dupa procese lungi si taraganate.
Asta as vrea.
Am folosit cuvinte dure, daca nu mai postez nimic o vreme, sa stiti ca am fost raportat. Dar a meritat.

2 thoughts on “Furam, dam spagi, dar macar copiii sa ni-i aparam!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *