guest post de-a lu’ Alina

 

Gand 1: Doamne, de ce m-ai pedepsit? Nu puteai sa ma nasti fiul prim-ministrului de la McDonalds sau de la Pizza Hut, sa merg si eu cu mama la o deschidere de restaurant? Aa, stai ca astea nu-s ale noastre. Lasa ca dupa ce vorbesc astia incepe muzica.

Gand 2: macar daca m-ar fi lasat sa stau acasa, dar din cauza lui Daddy nu am mai avut bona de la 14 ani.

Gand 3: sa fac o poza sa o intreb pe mama cine e blonda aia botoxata, cred ca e subalterna ei.

Gand 4: n-am voie sa casc si nici sa ma scarpin la prohab. Aoleu, ma mananca de mor. Astia n-au pauza, ca la fotbal?

Gand 5: un elefant, se legana, pe o panza de paiaaaanjen.

Gand 6: vaaai, ce frumusica e mamica mea! Si era asa suparata azi ca n-a prins programare la refill la gene! Uneori e prea slaba. I-am spus: fa mamica, esti prea neconflictuala,  trebuie sa fii mai dura, la banii si pozitia ta ar trebui sa ai cosmeticianca, manechiurista si cuafeza la tine la cabinet, 24 din 24. Mi-a zis ca nu poate, din acelasi motiv din cauza la care n-am eu bona.

Gand 7: bravo, mami, bravo. Nu degeaba ti-a dat meditatii fosta mea invatatoare. S-a meritat. Ia, sa vedem acum ce mai zice statul oval sau cum ziceau aia ca se cheama.

Gand 8:booosss, cum e blonda aia care se uita la mine, daca inca nu e ministru sau din astea sa vorbesc cu mami sa o angajam la mine, acolo unde e serviciul meu. Mi-a dat la temelie. Nota pentru mine pe persoana fizica: de aprins 3 lumanari de recunostinta, Doamne-Dumnezeule, multumesc ca L-ai trimis trimis pe Daddy in vacanta, ca altfel nu indrazneam nici sa ma masturbez cu poza blondei.

Gand 9: aleluia+5 cruci circulare mari, ma duc la baie. Nu pot sa stau mult. Asta e.

Gand 10: hai ca e bine, incepe muzica.

Gand 11: fraaaaateeee, ce e cu sarakiile astea care urca pe scena, n-are pic de aur pe ele.  Oare dedicatiile se face la tipul ala pletos?

Gand 12: nu pot sa cred asa ceva. Nota pentru mine, pe linie de partid: de concediat cine s-a ocupat de organizare. Ce cacat de eveniment e asta fara Salam, fara Adrian Regele?

Gand 13: apa. Aaapa. Ma sufoc. Cineva sa ma impuste. Ok, sa nu ma impuste, dar macar un atac de panica sa fac, sa ma ia salvarea.

Gand 14: aaa, uite ca si blonda se plictiseste. Se uita in telefon. Cre’ ca imi da add pe facebook.

Gand 15: cum era pesa aia cu Zana Zorilor?

Gand 16: Doamne, te rog frumos, cand mai faci dinastea, da-mi o gripa. Indur si un sifilis.

Gand 17: hai, te rog din suflet, mai da din maini de doua ori si gata.

Gand 18: GAAAAATAAAAAAAAAA! Am invins! A luat mamica mea trofeul Uefa Champions Ligue! Sau asa ceva, nu stiu, intreb maine la partid, dar e de bine.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *