„Niciodata sa nu inchizi al treilea ochi, Donald!” i-a scris Geoana lui Trump.
„Noroc ca in USA se voteaza noaptea si voturile se numara ziua. Orice ar fi nu trebuie sa dormi!
As mai putea sa iti dau si alte sfaturi:
-daca vezi un baiat care se da bine pe langa tine, are ochelari, raspunde la numele de Victoras si copiaza tot ce zici, sa NU AI INCREDERE IN EL! Te lucreaza pe la spate.
-ai grija, Donald! Bill este pregatit sa fie Prima Doamna. Hainele comandate in ultima vreme nu erau pentru Hillary!
Bill-Clinton-Dressed-as-the-Queen--107128
-daca ai in staff un domn pe care il cheama Dragnea, sa nu ai incredere in el! Te trage in piept. O sa scoale mortii impotriva ta.
-nu tine discursuri inainte de a avea rezultatele finale. O sa fii doar penibil, daca spui ceva gen: „Melania, dragostea mea!”
-daca te cheama la ei acasa bogatani de genul Bill Gates, SA NU TE DUCI. Chiar daca au jacuzzi, gagici si vor sa impartiti SUA felie cu felie pentru mafioti!”

Mircea.

„Toate titlurile bune au fost date”, de Silviu Iliuta. Costa 39 de lei si se comanda online de pe site-ul www.bookzone.ro sau telefonic, la numarul 0314382822.

Fragment CARTE: „Pe la jumătatea filmului Frumusica (Pretty Woman), am bagat mâna sub pătura și am pus-o pe spatele ei. Fie ce-o fi!

Nu îl lasă să o sărute! îmi povestește. Doar sex face cu el, sărutul e prea personal.
Ce vorbești?! Păi, mai înțelegeam eu ceva din ce e în mintea unei femei? “Sărutul e prea personal, dar sexul nu, tâmpitule!”
Apoi, în timpul unei replici la care a râs, i-am strecurat rapid palma pe sub braț. Nu știu dacă îți dai seama, cititorule, dar degetele mele erau la mai puțin de doi centimetri de sânii ei. Știți cum se urcă un munte? Pas cu pas. Ei, așa am apropiat eu mâna de sânul ei stâng. De câte ori râdea, ridica puțin brațul, iar eu mai înaintam puțin. Și încă puțin, și încă puțin! Așteptam replicile amuzante ca pe minuni! Dar, din păcate, Richard Gere este haios ca un tanc rusesc.
rrrr

Paginile mele: „Toate titlurile bune au fost date”cronicipebunesilviu iliuta.

2 thoughts on “Geoana catre Trump: „Parerea mea e sa nu dormi la noapte!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.