“Efectele busuiocului contrafacut pot fi dintre cele mai neplacute! a afirmat Cercetasu Cornel, de la Oficiul Pentru Protectia Consumatorului. 

“Spre exemplu, acum doi ani, a ajuns la noi o doamna destul de isterica. Era ciufulita toata si tipa ca o nevastuica disperata:

-Nuuu! Am luat busuioc cu Swarovski, din ala bun! Si am visat un mafiot fara sosete care fuma tigari electronice si mi-a inchis in nas usa de la restaurant.

Am cercetat cazul si am constatat ca femeia consumase busuioc contrafacut. Ne-a zis ca ea n-a vrut sa ia busuioc din piata, ca toti saracii, asa ca a cumparat busuioc de firma. Aia de la magazinul de bijuterii nu aveau asa ceva, dar i-au dat pana la urma o frunza de busuioc, facuta la comanda, la care au atasat niste pietricele Swarovski. N-a mers, a visat naspa. Se facea ca un fatalau cu glezne goale se plimba prin fata ei cu picioarele epilate si fuma tigari electronice. Apoi a obligat-o sa faca lucruri ingrozitoare: sa manance fasole, sa ii mangaie glezna si sa citeasca o carte.

Pe primele doua le-a facut cu greu, dar cand a atins cartea, cucoana a innebunit pur si simplu, a inceput sa urle si a decis sa isi faca un canal de Youtube pe care sa isi verse dejectiile.

Sfatul  nostru e sa mergeti pe clasic: luati busuioc de Obor.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *