Un fake news rapid ca Bruce Lee se imprastie printre panicati. A fost preluat si de cateva ziare mari, cu angajati cu insuficienta neuronala de la scoala ajutatoare de jurnalisti. Stirea cea mare, inghitita de popor cu polonicul, e ca “un cetatean chinez a murit de Hantavirus, iar acum nebunia asta vine in toata lumea! Muriiiiim! Coronavirus e mic copil!”

Un Google mic ne spune (in english) ca boala asta e din 1950 si ca nu se paseaza de la om la om. Hantavirus asta, care ataca plamanii si rinichii, se transmite, atentie: “daca intri în contact cu secrețiile șobolanului, pe care le duci la gură, la ochi sau la nas”. In plus, exista vaccin din 1990.

Cam ce voiai sa se intample daca mananci sobolani? Sa iei premiul I la Olimpiada Mondiala de Biologie? Sa te transformi in omul-soricel?!

Asa ca, bre, jurnalisti de fake news: puteti papa linistiti caca de soricel sau sunteti liberi sa duceti mana la ochi dupa ce puneti mana pe pipiul lui Mickey Mouse. Daca asta aveti in obicei, nu va impiedicati de un virusache amarat! Trebuie doar sa faceti vaccin inainte.

Cat despre voi, cei ce raspanditi stiri senzationale si panica multa, atat va rog: cautati dreaq pe Google!
Gasiti un site mai serios de pe afara, daca nu sunteti in stare sa intrati pe Organizatia Mondiala a Sanatatii!
Si nu mai cititi si raspanditi cac*turi! Nu de alta, dar s-ar putea sa fie de sobolan, iar alti fraieri le halesc si ne imbolnavim toti de fakenews-ita!

Citeste! Desteapta. Oferta:

“Cronicile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *