Ia spune, Badalau, te mai pisi pe Diaspora?

Va amintiti filmuletul cu Nicolae Badalau, un important membru PSD. cantand ca o mica soprana bolnava: “Sa vina Diaspora, ca noi ne pisam pe ea”? Cei care iubesc muzica buna sunt invitati sa nu se uite aici:

Dincolo de ura astora pentru romani, dincolo de prostia si marlania lor crasa, vreau sa va spun ceva voua, astora din Diaspora care votati PSD (sunt destui): “Si la voi se refera, ma! Voi credeti ca astia fac numai pe noi, astia din tara, si pe aia care nu ii voteaza? Voi de ce ati ajuns acolo, v-a rupt USR de familiile voastre? Ciolos v-a alungat, ma? Nieee, astia! Asa ca sa stiti ca de cate ori ploua, un pesedist tocmai se pisa pe voi.”

OFERTA:


FOLLOW SI LIKE PE FACEBOOK: Silviu Iliutacronicipebune

Toate trei volumele SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI. Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK

Fragment: „Iubita mea, sunt beat. De două ore stau ascuns în toaletă şi tresar la fiecare bătaie în uşă. Zac aici, pe jos, nu pentru că simt o plăcere deosebită de a sta cu costumul meu din liceu pe urina de pe jos, ci pentru că nu am găsit altă cale. De dimineaţă beau. Beau încontinuu, cu neamurile tale, cu naşii, cu neamurile mele, cu nişte vecini, cu trecătorii, cu vecinii.
M-a tăiat tac-tu! De aia beau, să uit. Şi să sper că n-a făcut-o intenţionat. Vestea bună e că de când beau mi s-a oprit sângerarea. A, şi mai e una: sectanţii ăia au vândut patru aspiratoare şmechere, de mii de dolari, rudelor tale. Ceea ce e bine pentru că am câştigat comision o cutie de detergent. Nu te îngrijora, în patruzeci și opt de rate lunare scapă de zece la sută din costul total, apoi îl pot da înapoi.
I-am pupat în mod egal pe toţi, şi pe ai tăi, şi pe ai mei. Am mai turnat în mine şi câteva pahare cu şampanie, de unde şi incoerenţa.
Mătuşa ta mi-a zis:
– Mânca-l-ar mătuşa de băiat! Bine ai venit în familie!
Şi m-a pupat pe gură. Am vrut să îţi zic eu primul, în caz că o să afli peste ani.
NU am o aventură cu mătuşa ta şi… NU vreau una! Nu pentru că nu o găsesc atractivă, să nu mă înţelegi greşit, nu am nimic personal cu ea. Doar că mustaţa ei îmi aduce aminte de tatăl tău.
NU o să merg în vizită de Crăciun acasă la ea, asta ca să ştii de acum.
Acum,iubita mea, citesc citatele mâzgălite pe pereţi. Cred că avem mulţi psihopaţi în familie. Unul a scris cu litere roşii, mari: DE CEEEEE, DOAMNEEEE? Cred, de fapt sunt sigur, că e tac-tu.
Altul a scris: CIORBA – DE RAHAT, FRIPTURA – TARE, SARMALELE – ORIBILE. Cred că e bunica.
Apoi, am convenit că nu ascultăm manele la nuntă? Am convenit! Şi de două ore avem numai manele.
– Decât două-trei piese pentru prietenii mei din armată! „Hai, liberare!“ a zis tatăl tău. După care s-a uitat urât la mine şi m-a întrebat:
– Nu e însărcinată fata mea, nu? Aţi glumit voi. Hahahah!
Unchiul meu a dat mâna cu Makele. După ce l-a atins, și-a scuipat în palmă şi s-a şters pe cămaşă jumătate de oră.
Ray dansează cu mătuşa ta. Nu sunt sigur că nu îl violează până dimineaţă.”

4 thoughts on “Ia spune, Badalau: te mai p*si pe Diaspora?

 1. Monica says:

  Din cauza lor Diaspora a stat si 12h la coada și nu s-a ajuns la vot. Imi vine sa plâng de ciuda. Sunt frustrată până peste limita ca nu am ajuns să votez. Am vrut o schimbare pentru copilul meu, care acum are 1 an. Am Fost sute de familii cu copii dupa noi sa ne putem exercita dreptul la vot si iar s-au pisat pe noi. Trist, foarte trist.

  • Dan says:

   Stati linistita doamna ca de data asta nu s-au mai pisat ei pe noi ci invers. Si legat de cei din diaspora care au votat psd, scria cineva pe facebook mai in gluma ca sunt cei care au plecat din tara sa fure nu cei care au plecat sa munceasca cinstit, eu nu o sa o iau ca pe o gluma ci consider ca acesta e adevarul.
   RESPECT pentru dumneavoastra ca a-ti rezistat 12 ore, inteleg ca eu am fost mai norocos, am stat 7 ore si am reusit sa votez

 2. Constantin says:

  Da ba gunoiule care ai scris articolul. Si eu ma pis pe diaspora. Ma pis pe ei si pe neamurile lor pana la maimuta. Si nu sunt psd ist. Sunt roman, care traieste, munceste si plateste taxe in Romania. Si eu, din acest motiv, scuip si ma pis pe diaspora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *