Am avut un vis nebun. Se facea ca nu mai votam pentru primarie impotriva Gabrielei Firea, ci votam niste oameni cu proiecte. Se face ca traiam intr-o tara in caree un primar care isi face cu nesimtire campanie electrorala de milioane pe banii bucurestenilor, in niste spoturi infecte difuzate la tv, nu poate fi ales.
Sunt nebun. Visam si citeam in somn ca astia din Paris au facut gradini urbane pe acoperis, unde vor cultiva fructe si legume.
Cu 14 000 de metri patrati, cat doua terenuri de fotbal, Paris Expo Porte de Versailles arata asa:

Cetatenii isi pot inchiria aici spatiu de gradina, unde isi pot cultiva singur legumele. Plantele, cele 30 de specii, vor creste pe inaltime, fara a avea nevoie de pamant. Doar cu solutii bogate in nutrienti si cu apa de ploaie. Parizienii vor putea face tururi in care sa invete sa cultive plante in acest fel.
Stiu, pare SF, iar toate acestea s-au intamplat pentru ca un primar, ales in 2014, Anne Hidalgo, a promis ca va face din Paris un oras mai verde. Si nu se va opri pana nu vor fi acoperite 100 de hectare. Pentru ca daca nu se va tine de cuvant, nu o va mai vota nici dracu.
A promis, iar de atunci tot face. Va suna cunoscut acest concept, doamna Firea? Nu, sigur ca nu.
A promis, nu a facut, deci nu o mai voteaza nimeni. Bucuresteni, va suna cunoscut acest concept? Vom vedea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *