Specia de pe net care mi se pare cea mai jos pe scara evolutiei umane nu mi se pare a fi fanul pesedist. Ala crede in ale lui, e setat din fabrica, e atat de fraier incat se bucura la 2 lei in buzunarul stang neuitandu-se ca ii dispar 3 din dreptul.

Oamenii cei mai ordinari de pe net mi se par astia care se dau anti PSD, impotriva hotilor, iar ei fura de rup. Fac baietii de la Recorder niste materiale filmate foarte tari. Zeci de ore de munca, inteligenta, resurse, efort. Unele ies impecabil. Iar apoi vin unii de la niste site-uri de rahat, de tipul actimellnews, greatfckingnews, generatiafacebooknews, idiotnews si le fura munca. Uneori, hotii astia odiosi, care mai au si titluri gen, “ Uite cum te fura PSD!”, download-eaza filmul de la Recorder si il urca pe mizeria lor de site-uri. Adica le iau toata munca, le fura vizualizarile, iar ei stiu perfect asta. Recorder traieste din click-uri, din vizualizari si din reclama pe care o primeste si care e direct proportionala cu acestea, iar mizerabilii astia ii lasa fara paine.

Am vazut acum o vreme un film de-ale lor urcat pe pagina unei senatoare PNL. Bine, pe ea o suspectez mai degraba de prostie, pentru ca, sa fim sinceri cu noi, ce mai poate sa vina bun de la PNL dupa ce a fost in USL?! Eu nu mai am asteptari.

In online, si o poza daca o repostezi si nu stii sirsa, trebuie sa scrii ca nu e a ta, ci de pe net. Multe dintre surse se pierd, mai ales la poze. Dar la video e altceva, oricine poate repera usor sursa de baza. Baricada tv, se aude? Degeaba sunteti si voi mari luptatori impotriva furtului, daca faceti din astea. Adica singura voastra grija e sa nu fure PSD, dar voi o puteti face la liber?!

Revenind, va rog eu, nu mai dati share la materialele hotilor, pretinsi mari luptatori impotriva… hotilor. Daca va place un video Recorder, dati share de la ei de pe Facebook sau de pe canalul lor de Ytube sau de la unii care au dat corect sursa (embed de pe Fb sau Ytube Recorder). Nu de la profitorii astia nesimtiti!
Nu scuzati limbajul! Si-l merita.

Silviu Iliuta, usor nervos

Nu da banii pe prostii, ia carti iubitei!:)

FOLLOW SI LIKE PE FACEBOOK: Silviu Iliutacronicipebune

Toate trei volumele SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI. Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK

Fragment: „Iubita mea, sunt beat. De două ore stau ascuns în toaletă şi tresar la fiecare bătaie în uşă. Zac aici, pe jos, nu pentru că simt o plăcere deosebită de a sta cu costumul meu din liceu pe urina de pe jos, ci pentru că nu am găsit altă cale. De dimineaţă beau. Beau încontinuu, cu neamurile tale, cu naşii, cu neamurile mele, cu nişte vecini, cu trecătorii, cu vecinii.
M-a tăiat tac-tu! De aia beau, să uit. Şi să sper că n-a făcut-o intenţionat. Vestea bună e că de când beau mi s-a oprit sângerarea. A, şi mai e una: sectanţii ăia au vândut patru aspiratoare şmechere, de mii de dolari, rudelor tale. Ceea ce e bine pentru că am câştigat comision o cutie de detergent. Nu te îngrijora, în patruzeci și opt de rate lunare scapă de zece la sută din costul total, apoi îl pot da înapoi.
I-am pupat în mod egal pe toţi, şi pe ai tăi, şi pe ai mei. Am mai turnat în mine şi câteva pahare cu şampanie, de unde şi incoerenţa.
Mătuşa ta mi-a zis:
– Mânca-l-ar mătuşa de băiat! Bine ai venit în familie!
Şi m-a pupat pe gură. Am vrut să îţi zic eu primul, în caz că o să afli peste ani.
NU am o aventură cu mătuşa ta şi… NU vreau una! Nu pentru că nu o găsesc atractivă, să nu mă înţelegi greşit, nu am nimic personal cu ea. Doar că mustaţa ei îmi aduce aminte de tatăl tău.
NU o să merg în vizită de Crăciun acasă la ea, asta ca să ştii de acum.
Acum,iubita mea, citesc citatele mâzgălite pe pereţi. Cred că avem mulţi psihopaţi în familie. Unul a scris cu litere roşii, mari: DE CEEEEE, DOAMNEEEE? Cred, de fapt sunt sigur, că e tac-tu.
Altul a scris: CIORBA – DE RAHAT, FRIPTURA – TARE, SARMALELE – ORIBILE. Cred că e bunica.
Apoi, am convenit că nu ascultăm manele la nuntă? Am convenit! Şi de două ore avem numai manele.
– Decât două-trei piese pentru prietenii mei din armată! „Hai, liberare!“ a zis tatăl tău. După care s-a uitat urât la mine şi m-a întrebat:
– Nu e însărcinată fata mea, nu? Aţi glumit voi. Hahahah!
Unchiul meu a dat mâna cu Makele. După ce l-a atins, și-a scuipat în palmă şi s-a şters pe cămaşă jumătate de oră.
Ray dansează cu mătuşa ta. Nu sunt sigur că nu îl violează până dimineaţă.”

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.