„Sunt Maricel Săgeată, atacant central la echipa de fotbal din Comuna Finis, Judetul Oradea sau Bihor. Nu mai stiu care ii e numele ca m-am rostogolit mult la vale in timpul meciurilor.
Am 21 de ani si de 4 ani ma antrenez si joc pe acest teren:

Romanii-construiesc-un-stadion----in-panta-

Stiti cum trag eu la poartă de la distantă?
Dacă sunt pe partea de jos a terenului trag un sut cat pot de tare pană la turnul de control din deal. Apoi, mingea apoi  sare prin lanul de porumb si se rostogoleste spre poartă cu viteză. Portarul n-are nicio sansă!
Nu, că am invătat toti băietii să jucăm aici. Cred că iesim campioni mondiali la fotbalul in pantă.
Dacă jucăm pe teren drept sunt ceva probleme, pentru că toti dăm mingea numai in tribună. De aia si suntem pe ultimul loc.

Eu as vrea sa ii multumesc pe aceasta cale domnului primar pentru ca ne-a oferit acest teren. Eu cred că a meritat investitia de sute de mii de euro.
Stiu cat a luptat primarul nostru Ioan Man să aprobe acest stadion. A trecut in 2008 printr-o comisie cu directori din 7 ministere. Prim Ministru era Tărciceanu. 
Dar, primarul nostru a reusit sa ii convinga că e o investitie bună!
Eu zic că nu mai contează că sătenii din Finis nu au deloc curent electric si invată la lumina lămpaselor cu gaz.
Electricitate are toată lumea, dar teren in pantă…NU!
Eu acum am ajuns la un internet in Oradea de vă scriu.

Cat despre mine: eu calc pe urmele lui Hagi!
Deocamdată calc intr-un singur picior, din cauză că mi s-a dezvoltat foarte mult gamba piciorului drept. Cand merg pe drum drept cam schiopătez.
Plănuim să schimbăm terenul anul ăsta, să jucăm noi in dreapta, ca să se dezvolte si gamba piciorului stang.
Acum toti schiopătăm, dar luptăm pentru că vrem să ajungem in Liga Campionilor. Acum suntem in Liga a V-a.
Pană atunci, dom’ Primar, o rugăminte mai avem: puteti să puneti si dumneavoastră niste copaci pe teren ca să ne mai oprim si noi din cand in cand să bem o bere la umbră? Că tare ne e greu!

 t

 

Si puteti să chemati pe cineva să traseze linia de poartă calumea? Să intelegem si noi cand e gol…

lin

Multumim anticipat.”

Maricel Săgeată, atacant

15 thoughts on “In sfarsit! Terenul in panta din Bihor va avea si copaci.

  • Adriana says:

   E cât se poate de real! Sunt din Beiuș, la 3 km de Finiș…
   Asta e, după ce primarul s-a opintit din toate puterile (și buzunarele) să nu fie alimentat Beiușul la apa ce trece prin Finiș, apă curată, sănătoasă, proiect obținut pe bani europeni, a reușit să realizeze și el un rahat colosal. Sau înainte, că-i deja cu vechime „minunea”…

 1. anonim says:

  Ce usor e sa comentezi,si nici nu stii despre ce e vorba.Adriana,unde dracu ai vazut tu terenu asta ma?in finis sigur nu!!!!poate ai fost ametita si ai vazut tu in panta.Si din apa asta,nici copii copiilor tai nu v-or bea!!!nici un beiusean,ca nu e pentru voi ci pentru aia de la ciuriiiii buriiiiii!!!!!

 2. anonim says:

  Ce usor e sa comentezi,si nici nu stii despre ce e vorba.Adriana,unde dracu ai vazut tu terenu asta ma?in finis sigur nu!!!!poate ai fost ametita si ai vazut tu in panta.Si din apa asta,nici copii copiilor tai nu v-or bea!!!

 3. Vesa Aurel says:

  Am cautat terenul…pana la iesirea din Finis spre Huta si apoi iesirea spre Ivanish…nu l-am gasit…Dar sosea asfaltata si marcata nu exista decat din Beius spre Stana de Vale…deocamdata. Va rog sa-mi dati coordonatele si ma duc sa filmez…Beiusul e liber de …sosele si trotuare, la noi ca la nimenea ND 76 e ca in perioada colectivizarii…

 4. Ruxandra Manu says:

  Vad ca e o oarecare disputa aici.Din ceea ce am citit pe net,prima poza e un trucaj al ziarului Evenimentul zilei,care defapt dorea sa scoata in evidenta faptul ca banii din fondurile europeene se cheltuiesc pe tampenii,recte un stadion de fotbal,cand intr-o comuna pastorita de primarul Man nu exista iluminat electric si nici drumuri asfaltate.Din fericire lucrarile s-au sistat,dupa ce totusi primaria a platit 36% din costuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *