O dragoste din alta lume

Urmeaza ca doua zile sa ne plangem toti ca nu exista spitale pentru arsi, toata Presa o sa tipe ca nu exista spitale pentru arsi, politicienii vor iesi la tv sa dea vin pe cei de dinainte, cei de dinainte vor da vina pe cei de acum, iar peste patru ani, noi vom fi tot aici si nu vor exista spitale pentru arsi.
V-am scutit de 4 ani de uitat la televiziuni de stiri si de citit declaratii infecte de politicieni. Daca vreti sa traiti normal, stati sa se termine pandemia si mutati-va in alta tara! Scapa cine poate!
Cu placere.

Las si eu asta aici, din campania electorala. Spitalul din Neamt este in subordinea CJ Neamt, condus de Ionel Arsene. SI REALES DE NEMTENI (ca sa nu fie dubii).

Hai sa fim cinstiti pana la capat si sa spunem asa:
1. Managerii spitalelor sunt numiti politic, iar asta e halucinant pentru orice tara din Europa de Vest.
2. Degeaba dam vina numai pe Arsene si pe PSD! In vara, in plina pandemie, cand stateau amaratii de batrani cate zece ore prin curte, managerul era un penelist cu ZERO experienta in Sanatate. Avusese o firma de pompe funebre. ( Mindruta).
3 De doua saptamani e numit sef de spital un fost traseist PNL-PSD care n-a putut candida la locale.
4. Nici macar nu sunt numai ei de vina! Arsene ala a fost votat de nemteni, de oameni in carne si oase.
In timp ce ei inghetau pe scaunele noaptea, in curtea spitalului, se uitau la afisele cu Arsene, care spunea ca „a investit n milioane in Sanatate”, iar a doua zi L-AU VOTAT.
Poate nu chiar oamenii din curte l-au votat, dar cei din zona, care stiau din presa ce se intampla in curtea spitalului.
Au votat un mincinos. Da?
5. O sa zicem toti ca n-avem cu cine sa votam, ca toti sunt la fel.
Aici va zic ce fac eu: ma uit pe liste, ma informez si ii votez pe aia care nu au stat ani de zile in functii! Daca au trecut de pe la PNL la PSD sau de la PSD la orice alt partid, NU ii votez. Daca au trecut de pe la Mediu la Regia Loto, nu se pricep la nimic, aunt niste ahtiati dupa functii. Astia sunt fripturistii. Le citesc CV-ul, e public, si nu ii votez niciodata, de la orice partid ar fi!
6. Noi suntem de vina pentru tot, cand o sa intelegem asta?
Adevarul e ca niciunul dintre fripturisti, traseisti, habarnisti, n-ar fi in functii daca n-am vota arseni din astia, oprisani, piedoni, mischie, si altii ca ei.

Ce s-a intamplat la Neamt se poate intampla oriunde. Oriunde am votat cu cwrul, nu cu capul!
E vina noastra. Noi ii votam.
Ca sa fim cinstiti, totusi.
Poate facem dreaq ceva odata!

Cititul desteapta! Black Friday!

 

 


FOLLOW SI LIKE PE FACEBOOK: Silviu Iliutacronicipebune

 

Toate trei volumele SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI. Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK

Fragment: „Iubita mea, sunt beat. De două ore stau ascuns în toaletă şi tresar la fiecare bătaie în uşă. Zac aici, pe jos, nu pentru că simt o plăcere deosebită de a sta cu costumul meu din liceu pe urina de pe jos, ci pentru că nu am găsit altă cale. De dimineaţă beau. Beau încontinuu, cu neamurile tale, cu naşii, cu neamurile mele, cu nişte vecini, cu trecătorii, cu vecinii.
M-a tăiat tac-tu! De aia beau, să uit. Şi să sper că n-a făcut-o intenţionat. Vestea bună e că de când beau mi s-a oprit sângerarea. A, şi mai e una: sectanţii ăia au vândut patru aspiratoare şmechere, de mii de dolari, rudelor tale. Ceea ce e bine pentru că am câştigat comision o cutie de detergent. Nu te îngrijora, în patruzeci și opt de rate lunare scapă de zece la sută din costul total, apoi îl pot da înapoi.
I-am pupat în mod egal pe toţi, şi pe ai tăi, şi pe ai mei. Am mai turnat în mine şi câteva pahare cu şampanie, de unde şi incoerenţa.
Mătuşa ta mi-a zis:
– Mânca-l-ar mătuşa de băiat! Bine ai venit în familie!
Şi m-a pupat pe gură. Am vrut să îţi zic eu primul, în caz că o să afli peste ani.
NU am o aventură cu mătuşa ta şi… NU vreau una! Nu pentru că nu o găsesc atractivă, să nu mă înţelegi greşit, nu am nimic personal cu ea. Doar că mustaţa ei îmi aduce aminte de tatăl tău.
NU o să merg în vizită de Crăciun acasă la ea, asta ca să ştii de acum.
Acum,iubita mea, citesc citatele mâzgălite pe pereţi. Cred că avem mulţi psihopaţi în familie. Unul a scris cu litere roşii, mari: DE CEEEEE, DOAMNEEEE? Cred, de fapt sunt sigur, că e tac-tu.
Altul a scris: CIORBA – DE RAHAT, FRIPTURA – TARE, SARMALELE – ORIBILE. Cred că e bunica.
Apoi, am convenit că nu ascultăm manele la nuntă? Am convenit! Şi de două ore avem numai manele.
– Decât două-trei piese pentru prietenii mei din armată! „Hai, liberare!“ a zis tatăl tău. După care s-a uitat urât la mine şi m-a întrebat:
– Nu e însărcinată fata mea, nu? Aţi glumit voi. Hahahah!
Unchiul meu a dat mâna cu Makele. După ce l-a atins, și-a scuipat în palmă şi s-a şters pe cămaşă jumătate de oră.
Ray dansează cu mătuşa ta. Nu sunt sigur că nu îl violează până dimineaţă.”

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *