Doamna de la Invatamant mi se pare o circareasa ieftina. Asta o spun din start si nu inseamna ca invatatoarea nu este vinovata. Invatatoarea aceea ar trebui sa fie pe pauza, ca la Youtube. Si lasata asa cativa ani.

Dar unde vreodata, in ce tara normala la cap din lumra asta, un sef, cand afla ca un subaltern greseste, procedeaza asa? Nu il cheama la el, nu il penalizeaza, nu ii da sanctiuni! Nuuu! Sefulica ia o camera de filmat si baga un circ la tv, sa crape si sa moara toate invatatoarele de frica. Ba, astia care o aparati pe ministresa,

asta se intampla in Rusia lui Putin, ma! Numai ala intra prin supermarket si urla la aia, apoi le varsa marfa de pe taraba si urla la ri sa lase pretul mai jos,

desi e Economie de piata, teoretic, in pana ei!

Atitudinea asta de Rusia stalinista n e normaa, oricum ai da-o. Ce facem? Maine intra ministrul Justitiei in sala de tribunal si le arunca judecatorilor dosarele?

Si copiii, doamna ministru? Aia mici sunt stresati de invatatoare, dvs. intrati peste ei si certati invatatoarea, iar acum ei sunt stresati si de dvs., si de invatatoare. Gandim putin, doamna? Ne gandim putin si la aia mici? Sau e mai important sa va vedeti la televizor?

Cu ce e diferita atitudinea ministresei de atitudinea invatatoarei? Una face circ cu elevii, alta face dresura de invatatoare.

Tara lu’ peste, ma!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *