Parerea mea e ca oamenii ie rai. Imediat ce am vazut pozele astea la Malin Bot mi-am dat seama ca astia care nu prea o inghit pe Vasilica Dancila sunt rau-intentionati. Pai asta e vila?

Daca va uitati atent, se vede clar ca e o casuta amarata de femeie constita care uita ca are un ceas de zeci de mii de euro la mana.

Daca intra un tractor in vila asta, la etajul 1, nici nu are cum sa intoarca. Adic are, dar face sarmanul tractorist vreo zece miscari. Daca se afla in vizita vreun coleg de partid si il apuca durerea de burta, e nevoit sa cheme SMURD-ul sa ii aduca ciocolax, pai nici nu are unde sa aterizeze sarmanul om cu elicopterul.

Daca vine in vizita la ea Liviu Dragnea, se simte omul incorsetat, il strang peretii! Pai pr langa viloaca aia care se intinde pe doua strazi din Alexandria, asta e o garsoniera confort 3.

Sarmana femei, nu va mai luati, ma, de ea! Pai toate casele lui Iohannis incap in baile de la etaj, iar apartamentele voastre, ale astora care cititi intra toate in living.

Saracuta femeie care ie ia romanca si patrihoata!

6 Comentarii la “In vila Vioricai Dancila abia poti intoarce tractorul.

  1. Dorin says:

    da” e patrihoata, daaa…are si drapele…ce conteaza ca are un casoi ca un grajd, facut fara gust, psd-istii ei oricum le place 😀 😀

  2. Zev says:

    PeSe: Ca acum vazui – intr-o poza se vede un pavilion cu o masa si scaune, okay, langa un alt pavilion cu cosuri pe acoperis, probabil pentru gratar, okay, si in stanga e un soi de cabina. Aia ce mai e, buda in curte, consistent cu doctrina PSD?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *