O dragoste din alta lume

Imi zice un prieten ca invatatoarea fiicei lui nu e de acord cu invatamantul online. Scoala e inchisa, sunt mai mult de trei cazuri, dar „doamna” refuza sa intre online ca „asa nu se face scoala”.
Partial, ii dau dreptate. Cred ca in multe locuri, ne prefacem ca facem scoala. Copiii stau intinsi in pat, craciti pe fotolii, se uita la Netflix, mananca si tin deschisa aplicatia. Am vazut asta. Altii invata, daca sunt mai constiinciosi sau daca au parinti care le explica faptul ca trebuie sa se poarte ca si cum ar fi la scoala. Mai depinde si de iscusinta invatatoarei sa ii tina la ore. Nu e din vina doamnei situatia asta, e clar, dar care ar fi solutia? Sa stea copiii in clasa a doua vreo trei ani, pana trece nebunia asta? Sa faca clasa a doua pana la 25 de ani? Sa riste mergand la scoala?
Doamna nu vrea pe online. Refuza. Iar in situatia asta mai sunt multi profesori si invatatori. Ei refuza, online e rau, e naspa. Dar banii de salariu vin lunar, pe card, tot pe online. Credeti ca pe astia ii refuza?

 

 

Cititul desteapta! Oferta:

O dragoste din alta lume

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *