Ministrul Culturii a numit-o pe Rimes ambasadoarea Zilei Brancusi, pentru a promova cultura in randul tinerilor. La conferinta de Presa, ea a zis:

“Rimes: Puteti sa ii chemati si pe cei de la 5 Gang, au un public mai tanar decat mine.

Reporter: Si cum o sa promovati cultura?

Rimes: Probabil o sa postez despre asta. O sa vorbesc cu oamenii mei printr-o postare.

Reporter: ce stiti despre Brancusi?

Rimes: Eu sunt mai mainstream. De mică am știut de Coloana Infinitului și m-a fascinat. Am fost la Târgu Jiu, am vizitat unele dintre lucrările domnului sculptor.N-am avut mereu tangență foarte foarte mare cu cultura, cu cultura ne-contemporană pentru că am fost și eu copil, am crescut la țară. În momentul când am început să-l descopăr pe Brâncuși, m-au fascinat lucrările lui că nu reprezentau neapărat cum se numesc. Se numește Poarta Sărutului, dar parcă nu înțelegeam de ce se numește așa”.

E frumos sa o auzi pe Rimes vorbind despre cultura, Ti se zbate inima in piept. Cred ca si mai frumos ar fi sa o auzi pe Antonia, o, my Gooood!, despre Grigorescu sau pe tot pe Rimes despre George Enescu: “un boss, le avea cu poezia si i-am vizitat monumentele, i-am vazut picturile! Scria bine omul!”

Am glumit, da’ e bine. Fanii lu’ Rimes, stati pe faza, urmeaza sa va vorbeasca fata despre Kant, printr-o postare.

Cat despre cultura… urmeaza Viorel si Vulpita-ambasadorii Romaniei pentru Ziua Eminescu. Ca si astia prind la tineri si au followers! Multi.

2 Comentarii la “Irina Rimes, ambasadorul Zilei Brancusi: “Am vizitat unele dintre lucrarile lui. Eu sunt mai mainstream. N-am avut tangenta foarte foarte mare cu cultura.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *