7

Din presa:
„Surpriza pe sezlongurile de la Mamaia! Ion Tiriac (77 de ani), oficial cel mai bogat roman cu o avere estimata la 1,3 miliarde de euro, a fost zarit pe statiunea cea mai populata de la malul marii,  alaturi o domnisoara cunoscuta tabloidelor: Laurette (32 de ani). Ion Tiriac are un fiu de 38 de ani, Ion Ion.” (agentiadepresamondena)

llll
Iata „declaratia” lui Laurette:
„Stateam la plaja si am vazut un domn bine cu lant de aur gros la gat. Avea ditamai cruciulita. Mi-am adus aminte de manelistii mei si l-am intrebat cum il cheama si ce canta.
Mi-a zis un nume, dar nu l-am retinut. Nu era cunoscut, gen: Florinel sau Vijelie…
Si am vrut sa plec. Cand… mi-a aratat o hartie si mi-a zis:
-Domnisoara, buletinul asta e bun pentru matale?
Il chema asa. Prenume: 1 312 600 000. Nume de familie: Euro.
Am zis ca e un nume interesant si am intrat in vorba cu el. Mi-a povestit de ala mic al lui, de ce probleme are cu el.
I-am dat sfaturi despre copii. apoi mi-a zis ca ala mic are 38 de ani. E mai mare cu 6 ani decat mine.
Atunci a inceput sa imi dea el sfaturi despre nepoti.
Dupa doua ore mi-am dat seama ca il iubesc si ca vreau sa fiu cu el toata viata! Viata lui.
lau3 Doar cateva probleme mai avem de rezolvat:
1. M-a pus sa citesc. C-A-R-T-I! OMFG! Cine mai face asa ceva?!
2. Imi vorbeste de niste oameni de care nu am auzit, gen Nastase, Bjorn Borg, Iliescu.
3. Tot imi cere bani sa isi ia si el suc de la bar, cica nu are cash. Ce daca e sarac? Iubirea nu tine cont de numarul (b)anilor.
4. trebuie sa gasim nasi. Ar avea el o varianta cu doi prieteni de varsta lui, dar nu stie daca mai apuca nunta. E peste doua saptamani.
Funny-picture-newsmediaimages1

Va poop!” L

AI CARTE, AI PARTE!

“Toate titlurile bune au fost date”, de Silviu Iliuta. Costa 38 de lei si se comanda online, daca intri pe Bookzone. Cartea este disponibila AICI.
Fragment:
„După seria extrem de grea de sărituri, Maria a făcut ce n-a mai făcut niciodată. S-a oprit gâfâind și, transpirată și udă toată, a scos maieul.
Ce priveliște!
Organul fericirii lovea bucuros cu capul în elemenții caloriferului, ajutat și de mișcarea mea aproape involuntară din fund. Masca de calorifer scârțâia din toate încheieturile.
-Ze…ce! am apucat să o notez repede.
S-a șters pe gât cu maioul, apoi pe spate, ridicând sânii obraznici, după care s-a aplecat sprijinindu-se cu mâinile de genunchi și gâfâind la greu.
-Ze..ce pl…pl…us!
Mamă, sper că nu citești acest capitol!
În poziția asta, sânii Mariei și-au dublat mărimea și se văd perfect.
Atârna puțin spre podea, atât cât pot atârna sânii unei adolescente destul de dezvoltate. Minunatele tetine de suzete au căpătat forma ascuțită.
Mișcarea mea din fund înspre masca de calorifer a devenit din ce în ce mai rapidă, iar scârțâiturile se auzeau din vecini.
Așa îmi amintesc eu prima erecție. „

cover_blogb
sursa poze: agentiadepresamondena.ro

7 Comentarii la “Iubirea nu tine cont de numarul (b)anilor!

  1. Bunicul says:

    „”No..amu si ‘mneata repede pe amaratul asta de Tiriac..E si el mai varstnic..singur cuc [oare cucu maicanta???..probabil..] copii plecati de acasa la munci prin ale strainataturi..ce sa faca si el./.No..o gasit si el o muiere..[amu..ca’i mai fatuca..repede voi cu para] sa ii treaca de urat..Tare invidios mai et=sti bre..Parol de nu o fi ase”..:)

  2. Pingback: Iubirea nu tine cont de numarul (b)anilor! – Auzi

  3. Mihai says:

    ok. si ce propuneri ai pentru aia care au 70, ar mai vrea si au de unde? Te ‘oftici’ ca ei isi permit si tu nu? tu ai considera-o pe una de o virsta apropiata? sau poate crezi ca dupa 40 de ani viata sexuala s-a terminat sau trebuie sa se termine ca asa vezi tu cursul normal al vietii.
    sunteti patetici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *