Raspuns la acest articol: Iubita mea, ne vedem peste o luna. Incepe Euro.

Dragul meu,

Am citit intr-o revista cu sfaturi pentru femei ca trebuie sa iti inteleg si sa iti impartasesc hobby-urile.
La pescuit nu ma convingi sa merg cu tine ca miroase urat si e frig pe balta, asa ca m-am hotarat: iepuras, ne vedem diseara la meci. Eu m-am pregatit.
Pentru ca stiu ca iti place sa ma costumez de atunci de cand mi-am luat halatul de asistenta medicala, m-am pregatit si acum. Din pacate nu imi sta bine cu galben si pentru diseara mi-am luat bleu cu putin alb si rosu. Ce dragut e! Numai de firma nu am auzit: Zidane.
Mi-am luat si o bere din aia cu tequila. Stii cat de vesela si vorbareata devin dupa prima gura! Din pacate nu o sa vorbesc doar cu tine ca i-am zis mamei ca o sun cat e meciul sa imi dea reteta de placinta cu branza.
Nu, nu iti fac, ca ingrasa. I-am promis Roxanei de la contabilitate ca i-o aduc maine.

Asa, pentru ca sunt pe fuga si n-am timp sa caut pe google, te rog sa imi spui repede, ca sa ma pregatesc de marele meci:

1. Mie imi placea de Platini cand eram mica. Acum e insurat? Are copii?

2. Cristiano Ronaldo joaca? Daca nu, macar trece pe acolo? Vrei sa ne cumparam poster cu el sa il punem in baie pe durata Euro? Sa nu te simti deconectat nici acolo?

3. Mutu joaca de la inceput?

Deocamdata atat, dar sigur imi mai vin intrebari in timpul meciului. Auzi, Ioana se intalneste azi pentru prima data cu un baiat si daca o ignora i-am zis ca mai bine vine sa vada meciul cu noi. Nu te superi, nu? O sa ne distram toti 3 grozav.

Iubire, stiu ca iti sunt datoare de la cele 420 filme la care am plans si m-ai tinut in brate. Iti promit ca te tin in brate toata reprinza a doua! Inchidem televizorul si stam numai noi doi.

Hai Romania!
Guest post by Alina.

https://www.cronicipebune.ro/mare-e-gradina-facebook-episodul-122/

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *