”Poliţiştii din Bistriţa-Năsăud au pus în aplicare, vineri seară, un mandat de arestare preventivă emis pe numele unei femei de 38 de ani, acuzată de proxenetism. În această seară, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale- Compartimentul Urmăriri au pus în aplicare un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, emis în cursul acestei zile, de către Judecătoria Turda. Mandatul a fost emis pe numele unei femei de 38 de ani, din Rebrişoara, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări pentru comiterea infracţiunii de proxenetism”, transmite IPJ Bistriţa -Năsăud, potrivit News.ro.

E din ce in ce mai mica lista celor care nu vor fi propusi pentru functia de premier de catre Simion. Lidera AUR Bistrița-Năsăud, arestată într-un dosar de proxenetism: „Nu credeam sincer că în „România” cineva mai poate fi privat de libertate fără nicio probă”.

Domnu’ Simion, unu e cu drogurile, doamna cu cur*ele, daca si ceilalti au probleme cu legea, parca va vad ca veti fi nevoit sa va autopropuneti premier!

Cititul desteapta!

.Pachetul Silviu Iliuta

3 thoughts on “Lidera AUR Bistrița-Năsăud, arestată într-un dosar de proxenetism: „Nu au probe!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.