Nu multa lume stie, dar noaptea trecuta a avut loc o lovitura de stat esuata la Palatul Cotroceni.
Pe la ora 02 37 noaptea- Presedintele Iohannis a disparut de la conducere.
Ora 03 00-vazand golul de putere, doamna Carmen a trimis de urgenta un mesaj ofiterilor sa il caute.
Ora 03 10-doamna Carmen Iohannis a deschis calculatorul prezindential, s-a inregistrat pe facebook pe contul presedintelui si a preluat puterea.
Ora 03 20-anuntati de doamna Carmen, generalii au inceput sa vina spre Cotroceni.
Pana la ora 04 19-doamna Carmen a fost la putere si a indeplinit toate obligatiile Presedintelui: a urmarit si a supravegheat atent de pe facebook toate evenimentele din Romania si din lume.
Ora 04 20- a sosit in fuga primul general roman.
Ora 04 21- ostenit dupa drum si din cauza varstei… el a adormit.
Ora 04 36-doamna Carmen a lasat putin puterea in mana poporului, s-a ridicat de la calculator si a mers spre baia prezidentiala. Era inchis.
Ora 04 50- doamna Carmen si-a dat seama ca Presedintele este sechestrat in baie.
Ora 04 55- a sosit si al doilea general roman, alarmat de starea de urgenta. El a crezut ca, din greseala, cineva din afara s-a conectat la contul de facebook al Presedintelui si a preluat puterea. Se insela.
Ora 04 50- doamna Carmen a incercat sa aiba primul dialog cu Presedintele, prin usa baii. Niciun raspuns. Ingrijorator.
Ora 05 oo- Generalul a chemat in regim de urgenta un lacatus-mecanic, dupa ce a trimis-o pe doamna Carmen la facebook, ca sa nu ramanem in vid de putere.
Ora 07- a sosit lacatusul-mecanic. Romania a avut noroc. De obicei, astfel de programari sunt onorate dupa doua saptamani, dar omul venea de la o petrecere.
Ora 07 10- s-a constatat ca lacatusul-mecanic nu are toate sculele la el.
Ora 07 11- s-a intervenit in forta. Tot personalul din Cotroceni a pus umarul sa demonteze lovitura de stat si a spart usa de la baie.
Ora 07 12- a fost descoperit in baie Presedintele Iohannis. Atipise.
Ora 07 30- Presedintele a fost trezit, dupa multe incercari. Oamenii care l-au gasit si-au exprimat ingrijorarea.
Ora07 50- Dupa o cafea neagra, Presedintele Iohannis a rugat-o pe doamna Carmen sa se ridice de la calculator, s-a conectat pe facebok si a preluat puterea.
Ora 07 51- Va putem comunica oficial: LOVITURA DE STAT A ESUAT.

AI CARTE, AI PARTE!

“Toate titlurile bune au fost date”, de Silviu Iliuta. Costa 38 de lei si se comanda online, daca intri pe Bookzone. Cartea este disponibila AICI.

cover_blogb

Subiectele de la Bacalaureat 2020-GEOGRAFIE.

 

8 Comentarii la “LOVITURA DE STAT la Cotroceni! Presedintele este…

  1. Alex says:

    Nu inteleg de ce v-ati transformat de ceva vreme in Times New Roman. Chiar prinde pseudo-comedia asta la public? Chiar preferati sa scoateti multe articole de 2 lei, decat sa scoateti un numar mai mic de articole decente? V-am urmarit cu placere in trecut dar cand vad astfel de texte ma indoiesc serios de voi. Sper ca veti permite postarea mesajului meu si-l veti lua in considerare, aveti cu adevarat potential!

  2. diana says:

    Silviuta tata, nu mai pot! Am ras cu lacrimi si trezesc toata casa! Au mai fost si altele bune dar chiar asa?… Ai si tu mila de inimile noastre ca unii din noi nu mai suntem de ceva vreme in liceu!… :))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *