Au bagat Suceava in carantina si le-au spus oamenilor de acolo fix nimic. Imi dau seama acum cum e pentru doamna Vasilica, de 70 de ani, din orasul ala. Va dati seama ca a inteles ca gata, s-a inchis orasul si toti raman acolo prizonieri, nu mai ies, sunt lasati sa crape?

Draga Grup de Comunicare Strategica (parca), nu asa se face, fratilor! Nu puneti un ministru care citeste pe silabe sa anunte sec o masura ca asta! Trebuie sa explicati oamenilor ce inseamna, le spuneti ca vor avea magazinele deschise, ca le trimiteti ajutoare, ca marfa intra si iese din judet. Le spuneti ca le trimiteti echipament, medici, pana se fac bine! Le mai spuneti daca ii veti testa pe toti, cand, cum, cat de des!
Nu il mai puneti pe Vela, saracu’, lasati-l pe Tataru, omul chiar reuseste sa transmita o idee.

Cand bagati un oras in carantina, le spuneti CLAR locuitorilor ce inseamna asta, pana intelege si doamna Vasilica! Acum ati lasat-o tremurand in casa. Acum ati lasat-o tremurand in casa, gandindu-se daca sa fuga sau nu la verisoara din Iasi. Cozi vor face la noapte, sa iasa din oras!

Bai, oameni buni, voi chiar nu pricepeti nimic din comunicarea asta? Chiar nu realizati ca trebuie sa va luati niste comunicatori care nu par ca au absolvit Stefan Gheorgiu la fara frecventa si care nu au limbajul ala de lemn al lui Emil Bobu? Si care, eventual, sunt in stare sa le spuna oamenilor ce ii intereseaza, pe limba lor?!

Hai, injurati! Stiu, Vela e erou, are si geaca lu’ Tom Cruise acum, ceilalti sunt zei, bla bla…
Dar ganditi-va la oamenii aia din Suceava cum au ramas acum fara explicatii. Nici dracu nu le zice nimic. Nici nu stiu, saracii,
daca mai au voie sa isi ia paine.
Desteptilor! Luati pe cineva sa vorbeasca pentru voi! Tataru. Macar atat.

PS: e cineva din Suceva? Ati inteles ce inseamna carantinarea unui oras?

Citeste! Desteapta. Oferta:

“Cronicile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *